Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Novosti iz sveta modova, atomizera i opreme
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 29-11-2018, 03:48   #31
ezgeta
Veteran

ezgeta's avatar

Registrovan: Sep 2013
Godine: 46
E-cig: modovi,rta,rda
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,884
Nivo reputacije: 384
ezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputaciju
Uobičajeno Re: Mooch započeo YouTube Kanal!

nije na odmet
Priložene Slike
File Type: jpg moch.jpg (58.8 KB, 43 pregleda)
File Type: jpg moch1.jpg (60.3 KB, 45 pregleda)
File Type: jpg moch2.jpg (76.6 KB, 29 pregleda)
File Type: jpg moch3.jpg (74.8 KB, 30 pregleda)

KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
ezgeta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2021, 13:56   #32
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Korisno
http://www.youtube.com/watch?v=tWdp0O95pXc

Sent from my CAT S60 using Tapatalk
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2021, 15:00   #33
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 926
Nivo reputacije: 181
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Prvi deo razgovora je upravo ono o čemu ja vodim računa zadnjih 2 godine.Ograničenje od 4,2V bez boost chipa je veliki problem za svakoga kome je potrebno i 3,7V-3,8V.Nisu pomenuli da čak i tih max 4,2V nisu konstantni jer kako se baterija prazni ti dobijaš isto toliko volti koliko je u bateriji.To sam prvi put provalio kod Geek vape Lucid moda jer u njemu je chip koji radi na tom principu.Dešava se da na 60% napunjenosti baterije ja ne dobijam dovoljno snage jer na osnovu otpora i podešenih wati meni je potrebno 3,85V,a baterija je na 3,65V i samo toliko je u mogućnosti da isporuči.Zbog uštede od 0,50$ kompanije izbacuju lošije uređaje.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2021, 23:00   #34
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Među prvima sam imao Lucid, dobio sam na nagradnoj igri.
Bio sam ubeđen da ima step up converter kao svaki normalan mod. Na više mesta su pomenuli da je to isti kod svih GeekVape proizvoda - advanced AS chipset, samo je displej i firmver promenjen..
[maksimalni izlazni napon ne pišu nigde]
Mod je pravljen od legure magnezijuma, plastike i tvrde gume, ergonomski mi baš odgovarao/legao, 74 grama, ' Pico stil ', atomizeri do 25 mm, čelični poklopac za bateriju, stvarno sve kul..
Kad sam stavio micro clapton coil od 1.4 Ω, namestio 16 W za moj restriktivni DL:
Ogromno istripovanje !
Ekstra uređaj postao obično srańe.

Šlag na torti je bila provera TCR vrednosti; brojke su značajno veće od standardnog Na primer Ni200 je 690 umesto 620 (0.0620)…

Tako sam prodao da sam upario(napravio komplet) sa GeekVape Ammit 22 atomizerom uz koje sam dao razne grejače niskog otpora koje rade na manjim snagama (15 - 30 W), plus sam poklonio jedan KangerTech MTL atomizer. [na neki način sam osetio krivicu da mod ' nije kompletan' ]

Važno da sam hteo zadržati do kraja života, ali ovaj neočekivan nedostatak ga odmah poslao sledećem vlasniku

Kod Voopoo Vinci sam već znao, očekivao, i smislio rešenje sa paralelnim grejačima.

PS:
Da, po mom subjektivnom mišljenju jedan redovan mod sa jednom baterijom za prosečne i napredne korisnike mora imati buck & boost (step-down i step-up konverter)

Sent from my CAT S60 using Tapatalk
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Novosti iz sveta modova, atomizera i opreme

Pošalji link

Tagovi
baterije, punjenje baterija

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 04:09 sati.