![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 32
Pohvala: 2,993
Pohvaljen: 1,586
Nivo reputacije: 252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Čini mi se da su postojale samo jedne bolje baterije od Keeppower, i to su čini mi se Vapcell ako se ne varam, ali se više ne proizvode uopšte i retke su da se nadju online, a i ako se nadju, šiping je smešno skup.
Trenutno Keeppower po mom mišljenju, najbezbednije i najbolje rešenje za cenu/kvalitet. Kod nas poručiš, stigne za dan dva i to je to. Možda može da se uštedi par dolara online, ali bih pre izabrao da mi stigne odmah za tih par dolara više. Plus je pitanje dal su original ili u ko zna kakvom stanju. Ne isplati se više kupovati baterije iz inostranstva, barem meni tako deluje. Osim ako ne uvoziš na veliko vrv. Ako neko ima drugačije vidjenje neka podeli, al ja nisam pametan, ko da su u pitanju bombe a ne baterije pa je poručivanje baterija online tako postalo skupo i nedostupno. Zapravo da se ispravim, Keeppower 1200 je Mooch rejtovao sa 1000mah i 9A discharge, što je sasvim solidno jer je većina 18350 baterija oko 750mAh i oko 5A discharge. Vapcell imaju malo jači rejting, ali su manje dostupne i dosta skuplje, pa se ne isplati. Keeppower 1200 su solidne za MTL parenje, lično nisam primetio ogroman voltage drop, rade pristojno, i traju fenomenalno za tako mali kapacitet, barem iz mog iskustva, a pune se izuzetno brzo, i do 3x brže nego obične 18650 što i jeste logično. |
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|