Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti
Zaboravljena šifra? Registracija

Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-05-2021, 17:34   #226
Nexus
Moderator

Nexus's avatar

Registrovan: Feb 2016
Godine: 32
E-cig: Hyperion dna100c + Bskr 1
Pohvala: 2,993
Pohvaljen: 1,586
Nivo reputacije: 252
Nexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputaciju
Uobičajeno Re: Šmirglanja, restauracije, modifikacije...

ijoy Shogun Univ. Popravljen 510, uspeo sam da ga vratim. Pukao je deo u koji se šrafi ceo 510 plate, sada popravljen. Dodato parče plastike, zavareno za ostatak kućišta iznutra. Spolja viri malo u Drag 2 stilu, ali sada nema mrdanja. Stoji ravno kao Stanoje Glavaš . Ne verujem da je slabije nego što je bilo fabrički jer je deblja plastika.

Ostali delovi idu na dalju šmirglu, poliranje, farbanje i lakiranje...

Biće bolji nego kad je bio nov.. Dugo mi je trebalo da se bacim na popravku, nadam se da će vredeti na kraju.

Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
Nexus nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-09-2021, 11:54   #227
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,421
Pohvaljen: 446
Nivo reputacije: 84
Giurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosi

Stoji mi Tarot Baby sa izguljenim ivicama i razdrnanim 510.
Zamenjen 510 i sad jos jaci nego fabricki posto je zalepljen epoxi lepkom, plus se srafi ispod. Mod rasklopljen, osmirglan, ofarban i sad je ko nov.
Giurra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-09-2021, 14:36   #228
nesha.co
Senior

nesha.co's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 47
E-cig: YiHi-Pioneer,Bers1,Bishop
Pohvala: 279
Pohvaljen: 449
Nivo reputacije: 97
nesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosi

@Giurra Баш је добро одрађен. Свака част.

Show Must Go On!
nesha.co nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-03-2022, 11:39   #229
mrvs
Iskusan član

Registrovan: Feb 2017
E-cig: GT4, Paravozz, D-Va rdta
Pohvala: 98
Pohvaljen: 40
Nivo reputacije: 35
mrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putu

Nabavio sam Asmodus Luna Squonker ali mi je posle par ml tečnosti, pregoreo Mosfet. Pisao sam Asmodusovom timu za podršku i nemaju rezervne delove za Lunu. Nigde drugo nisam uspeo da nađem odgovarajuće čipove ( da ih zamenim).
Pošto mi se Luna ne baca u đubre, došao sam na ideju da ga pretvorim u potpuno mehanički mod...ali ne znam kako bi to uradio...ima li iko ideju kako da se ovo sprovede u delo? Sa drvetom umem da radim ali sa elektrikom nikako - mada imam prijatelja koji zna neke osnove, ume da zalemi itd i koji bi mi pomogao kad bi znao šta da radi
Ako neko zna majstora koji bi ovo uradio i to bi bilo super
Hvala unapred
mrvs nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 15-03-2022, 16:09   #230
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Giurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosiGiurra ima čime da se ponosi

Nisam baš siguran da bi Luna mogao da se prebaci sa mosfet na čistu mehaniku zbog unutrašnjosti. Obrnuto je dosta lakše. Slikaj iznutra kako izgleda taj deo sa čipom, pa ti javljam šta može da se uradi. Imam IRLB3034 koji i jesu preporučeni za modove i parenje, pa ću ti dati jedan.

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk
Zahvalili :
Staro 16-03-2022, 06:49   #231
mrvs
Iskusan član

Registrovan: Feb 2017
E-cig: GT4, Paravozz, D-Va rdta
Pohvala: 98
Pohvaljen: 40
Nivo reputacije: 35
mrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putu

Jako je teško slikati ali ću pokušati. Verujem da bi ja mogao da obradim drvo (da bi se napravile prepravke).
Hvala puno kolega, baš lep gest!
mrvs nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-03-2022, 07:25   #232
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Nema na čemu. Imam i šemu kako se povezuje sa 510, prekidačem i baterijom pa šaljem. Napravio sam jedan probni squonk mod sa istim i super radi.

Zahvalili :
Staro 16-03-2022, 08:37   #233
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 49
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 678
Pohvaljen: 950
Nivo reputacije: 220
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od mrvs Vidi poruku
Jako je teško slikati ali ću pokušati. Verujem da bi ja mogao da obradim drvo (da bi se napravile prepravke).
Hvala puno kolega, baš lep gest!
Mozda pomogne nesto iz teme : http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=13782 . Sa jednom baterijom trebalo bi da bude jednostavnije. Tada, kada sam pravio mod, najveci problem je bio upakovati komponente u kutiju a da sve to izgleda nekako lepo i korisno. Posto radis mehanicki squonker mod od drveta ... hmmm, treba sve to lepo upakovati
Da ti pozelim srecu i uspesnu realizaciju ideje

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-05-2022, 18:27   #234
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Par dodataka za Mixx. Ovaj gore je i iz praktičnih razloga jer su ivice cevi oštre pa ovako lepše leži u ruci

Staro 27-05-2022, 19:36   #235
Nexus
Moderator

Nexus's avatar

Registrovan: Feb 2016
Godine: 32
E-cig: Hyperion dna100c + Bskr 1
Pohvala: 2,993
Pohvaljen: 1,586
Nivo reputacije: 252
Nexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputaciju

Woooow! Kakva adaptacija! Svaka čast !
Obožavam ovu tirkiznu boju! Kao da si mene pitao kako da ga središ

Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
Nexus nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-05-2022, 07:30   #236
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Hvala @Nexus. Ideja je bila da napravim prstenove za cevku, a onda sam skontao da bi mogao da napravim i štitnik za donji deo pošto se lako oguli od stola i spuštanja. Posle par pokušaja sam napravio oblik koji mi odgovara. Ima i otvor dole da se vidi ekran.
Boja plastike se zove Mint, a sad da li je stvarno boja nane, nisam siguran. U svakom slučaju jako lepa boja pa sam nju naručio i odštampao delove.

Staro 07-06-2022, 06:40   #237
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,177
Pohvaljen: 5,603
Nivo reputacije: 1003
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Ali OS X i LG monitor...
Tu treba neki Dell 4k
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-06-2022, 17:07   #238
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Jeste LG, ali 4k od 32 inča i jako sam zadovoljan. Jedan od boljih monitora koje sam koristio, a koristio sam ih baš dosta...

Staro 07-06-2022, 17:53   #239
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

@guru, Apple + LG
Kod:
https://www.apple.com/shop/product/HMUA2VC/A/lg-ultrafine-4k-display
◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-11-2022, 08:54   #240
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Trebao mi vertikalni 18650 punjač sa voltmetrom, ali nisam našao pa s napravio jedan.

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 05:42 sati.