![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1622 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni je Cowboy preko 1% potpuno neparljiva aroma, ima mi ukus kao da parim papriku iz turshije. Nego, po kozna koji put da dokazemo da su nam svima razliciti receptori.
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 942
Pohvaljen: 1,362
Nivo reputacije: 249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sa 50:50 pgvg bazom i meni ima ukus paprike, ali u 30:70 pgvg bazi Cowboy na 2% ima vrhunski ukus, podseca me na bosansku skiju, koju sam davno imao prilike da pusim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kad neko pita za doziranje, pišemo prosek, kako se najviše koristi
![]() Ne šta nama lično odgovara. Ps: Virginia je paprika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1625 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,389
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Porucih prije par mjeseci,uz ostale arome, FA Maple syrup sa nekom idejom da ga kapnem uz neke duvane da vidim na sta ce to da lici.Znaci istog je ukusa kao kari zacin.Mozda valja za neki sos za makarone ali za parenje njente.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Moderator
Nivo reputacije: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Inače kontaš javor sirup? Jedeš, poznaješ vrste, koristiš , itd?
Važno mi je, jer odavno planiram uzeti Maple ![]() ![]() Amber, Honey, Cinnamon Ceylon su vrhunske, Irish takođe. Sent from my CAT S60 using Tapatalk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Veteran
Nivo reputacije: 157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne brate,nego sam prilikom opisa nekih duvanskih aroma imao potpuno drugu predstavu sta je javorov sirup
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Moderator
![]()
[off]
TPA RY4 Asian je do sada najodvratniji curry ![]() [ON] Uzeću FA Maple ![]() ![]() ![]() Sent from my CAT S60 using Tapatalk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | ||||
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2021
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 9 ![]() |
![]()
Pozdrav, zanima me kako se doziraju vocne FA arome tj. kako je najbolje praviti e-liquid bez nikotina sa FA aromama. Svi kazu da su FA arome bas dobre. Zanima me kakva su vasa iskustva sa FA aromama iz domaće radnje.
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Senior
![]() Registrovan: May 2018
Godine: 52
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nisam ljubitelj voćkica, ali sam probala od FA mix forest i moj zaključak je da ako hoćeš da pariš odmah onda je 3% arome, a ako ćeš da čekaš 2 nedelje onda 1.5%. FA arome obično donosim iz Italije, ali sam uzimala i kod nas. Lično nisam primetila neku razliku u kvalitetu.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Pohvala: 3,182
Pohvaljen: 1,517
Nivo reputacije: 347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kolko da cekam da sazri RY4? 11-og ce biti mesec dana (al feb. ima 28 dana znaci nije mesec dana tipa 31 dan) . 60 pg 40 vg
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 49
Postovi: 3,329 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 256
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Довољно је и три недеље али што дуже то боље....наравно не сад 5 година
![]() Послато са M2012K11AG помоћу Тапатока |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 40
Pohvala: 2,576
Pohvaljen: 1,314
Nivo reputacije: 475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Generalno 7-10 dana, to je vec spremno za parenje osim desert ship-a on ide 10-15 minimum, ali vec posle mesec dana to je vec 95% spremno skoro pa u full-u.
Pojedine retke arome dobijaju full ukus posle 2-3 meseca ali one su bas retke. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Nov 2022
Pohvala: 28
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 5 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ajd` da ozivim malo ovu temu
![]() Malo podataka: - Vejper/i uspesni - 100 procentni vec 4 meseci ![]() - Skromna oprema - 4 x XROS Mini, 2 kod mene, 1 kod supruge, 1 kod mladjeg sina - Grejaci - komplet svakom po 4 kom ketridza od 0,8 oma (menjaju se prosecno na 20-30 dana kod svakog od nas) - DIY tecnosti (poredjane prema potrosnji) - VZ Parliament 70/30/6mg (doz 2,5%), VV Heisenberg 65/35/6mg (doz oko 10%), VV Pinkman 65/35/6mg (doz oko 10%), KTS RY4 Double 70/30/6mg (doz oko 8%) sa malim dodatkom KTS mentola i coolinga. PG i VG Meilab. - Dnevna ukupna potrosnja oko 15ml za svo troje. - Trenutno stanje - imamo od starih tecnosti bar za 30 tak dana, znaci oko 500ml. - Pokusavam da uskladim DIY, tj da bar 20 tak dana unapred spremim oko 500ml za sledeci mesec ![]() E sad....treba uskoro da napravim novih 500-600ml (za mesec april ![]() Sto se tice vocnih, probano sve i svasta, lubenice, jagode, ananasi, breskve itd itd, nista nam nije bilo bas kako treba. I solo i u miksevima. Nazalost VZ vocnih kod nas nema, te ajd da probamo FA. Kazem, od tih vocnih ukusa, sve se svelo na VV, te nam malo postaju i dosadne. (Pinkman i H) Znaci konkretna neka misljenja o ovim FA, voleo bi da od ovih nevocnih budu solo smesane. A vockice mogu da budu i same i u miksevima, po mom misljenju, ne vise od dve (jedna glavna vockica-druga sporedna). Bitno mi je da ukus i miris sto bolji i prirodniji ![]() - Brandy - Irish cream - Nonna`s cake - Pineapple - Raspberry - Watermelon - Peach Hvala svima. Udavih vas ovolikim pisanijem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Veteran
![]()
Registruj se na
Kod:
https://e-liquid-recipes.com/ Nemam puno iskustva sa fa vockama ali Mango Indian Special je meni vrh i evo ti ekstra mtl recept sa tog sajta sa tom aromom ![]() Mango Indian Special 2% NY Cheesecake 3% Vanilla Icecream(Gelatto Vaniglia) 1,5 % Kod:
https://e-liquid-recipes.com/recipe/3413225/Simple%20Mango%20Madness%20-%20TFK ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
arome, flavour art, flavourart |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|