Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 15-01-2021, 20:59   #1621
drako
Veteran

drako's avatar

Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 942
Pohvaljen: 1,362
Nivo reputacije: 249
drako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputaciju
Uobičajeno Re: Flavour Art arome

Glory, u zavisnosti sta zelim 2.5-3%,, Cowboy 2%
drako nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-01-2021, 00:11   #1622
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 217
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu

Meni je Cowboy preko 1% potpuno neparljiva aroma, ima mi ukus kao da parim papriku iz turshije. Nego, po kozna koji put da dokazemo da su nam svima razliciti receptori.

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-01-2021, 08:06   #1623
drako
Veteran

drako's avatar

Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 942
Pohvaljen: 1,362
Nivo reputacije: 249
drako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputaciju

Sa 50:50 pgvg bazom i meni ima ukus paprike, ali u 30:70 pgvg bazi Cowboy na 2% ima vrhunski ukus, podseca me na bosansku skiju, koju sam davno imao prilike da pusim.
drako nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-01-2021, 16:43   #1624
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Kad neko pita za doziranje, pišemo prosek, kako se najviše koristi
Ne šta nama lično odgovara.

Ps: Virginia je paprika

Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-01-2021, 18:04   #1625
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,389
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 157
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Porucih prije par mjeseci,uz ostale arome, FA Maple syrup sa nekom idejom da ga kapnem uz neke duvane da vidim na sta ce to da lici.Znaci istog je ukusa kao kari zacin.Mozda valja za neki sos za makarone ali za parenje njente.
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-01-2021, 20:09   #1626
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Inače kontaš javor sirup? Jedeš, poznaješ vrste, koristiš , itd?
Važno mi je, jer odavno planiram uzeti Maple aromu, ne samo za vejp

Amber, Honey, Cinnamon Ceylon su vrhunske, Irish takođe.

Sent from my CAT S60 using Tapatalk
Staro 20-01-2021, 20:53   #1627
Gaga Kanasta
Veteran

Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Ne brate,nego sam prilikom opisa nekih duvanskih aroma imao potpuno drugu predstavu sta je javorov sirup Uslo mi je dijete u kucu posle isprobavanja tecnosti i pitalo sta sam pravio sa karijem Mada bih se zakleo da ga ima u Dinner Lady Caramel Tobacco tako da vjerovatno moze fino sa karamelom da se miksa ali necu probati
Zahvalili :
Staro 20-01-2021, 22:38   #1628
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

[off]
TPA RY4 Asian je do sada najodvratniji curry

[ON]
Uzeću FA Maple aromu, nadam se da si se samo istripovao [previše dozirao]

Sent from my CAT S60 using Tapatalk
Staro 18-02-2021, 15:38   #1629
Djukica
Nov član

Registrovan: Feb 2021
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 9
Djukica je na dobrom putu

Pozdrav, zanima me kako se doziraju vocne FA arome tj. kako je najbolje praviti e-liquid bez nikotina sa FA aromama. Svi kazu da su FA arome bas dobre. Zanima me kakva su vasa iskustva sa FA aromama iz domaće radnje.

Moderator poruka
Molim te pročitaj pravilnik; zabranjeno favorizovanje e-cig prodavnica na bilo koji način

Djukica nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-02-2021, 08:39   #1630
hekata
Senior

Registrovan: May 2018
Godine: 52
E-cig: smok rigel mini+zenith
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 76
hekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosi

nisam ljubitelj voćkica, ali sam probala od FA mix forest i moj zaključak je da ako hoćeš da pariš odmah onda je 3% arome, a ako ćeš da čekaš 2 nedelje onda 1.5%. FA arome obično donosim iz Italije, ali sam uzimala i kod nas. Lično nisam primetila neku razliku u kvalitetu.
hekata nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 07-03-2022, 17:47   #1631
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Pohvala: 3,182
Pohvaljen: 1,517
Nivo reputacije: 347
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

kolko da cekam da sazri RY4? 11-og ce biti mesec dana (al feb. ima 28 dana znaci nije mesec dana tipa 31 dan) . 60 pg 40 vg
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-03-2022, 19:29   #1632
BobanNB
Veteran

BobanNB's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 49
E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 256
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 356
BobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputaciju

Довољно је и три недеље али што дуже то боље....наравно не сад 5 година

Послато са M2012K11AG помоћу Тапатока

ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
BobanNB nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-03-2022, 16:07   #1633
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 40
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,576
Pohvaljen: 1,314
Nivo reputacije: 475
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Generalno 7-10 dana, to je vec spremno za parenje osim desert ship-a on ide 10-15 minimum, ali vec posle mesec dana to je vec 95% spremno skoro pa u full-u.
Pojedine retke arome dobijaju full ukus posle 2-3 meseca ali one su bas retke.

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 07-03-2023, 03:02   #1634
npa
Aktivan član

Registrovan: Nov 2022
E-cig: XROS mini
Pohvala: 28
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 5
npa je na dobrom putunpa je na dobrom putunpa je na dobrom putu

Ajd` da ozivim malo ovu temu . Ne znam da li se nesto menjalo zadnjih godinu dana oko FA, ali ja ih na probah. Iscitao sam veceras zadnjih 40-50 str u ovoj temi, ali bolje da pitam...posto se i lager kod nas cini mi se promenio zadnjih godina.

Malo podataka:
- Vejper/i uspesni - 100 procentni vec 4 meseci . Znaci nijedna analogna od tada.
- Skromna oprema - 4 x XROS Mini, 2 kod mene, 1 kod supruge, 1 kod mladjeg sina
- Grejaci - komplet svakom po 4 kom ketridza od 0,8 oma (menjaju se prosecno na 20-30 dana kod svakog od nas)
- DIY tecnosti (poredjane prema potrosnji) - VZ Parliament 70/30/6mg (doz 2,5%), VV Heisenberg 65/35/6mg (doz oko 10%), VV Pinkman 65/35/6mg (doz oko 10%), KTS RY4 Double 70/30/6mg (doz oko 8%) sa malim dodatkom KTS mentola i coolinga. PG i VG Meilab.
- Dnevna ukupna potrosnja oko 15ml za svo troje.
- Trenutno stanje - imamo od starih tecnosti bar za 30 tak dana, znaci oko 500ml.
- Pokusavam da uskladim DIY, tj da bar 20 tak dana unapred spremim oko 500ml za sledeci mesec

E sad....treba uskoro da napravim novih 500-600ml (za mesec april ) pretezno vocnih tecnosti i neku neduvansku. Probao bi sada i neke FA arome. Ocekujem bar po prici i pisanju ovde, da budu ravne ili i bolje od VZ. I po aromi, i po doziranju. Posteno, nisam neki znalac, ali kada sam tu jednu VZ Parlament uzeo u domacoj radnji, ukapirao sam koliko je bolja od ostalih duvanskih koje kod nas mogu da se kupe. (ostale duvanske su bile od raznih proizvodjaca, ali od FA nijedna)

Sto se tice vocnih, probano sve i svasta, lubenice, jagode, ananasi, breskve itd itd, nista nam nije bilo bas kako treba. I solo i u miksevima. Nazalost VZ vocnih kod nas nema, te ajd da probamo FA. Kazem, od tih vocnih ukusa, sve se svelo na VV, te nam malo postaju i dosadne. (Pinkman i H)

Znaci konkretna neka misljenja o ovim FA, voleo bi da od ovih nevocnih budu solo smesane. A vockice mogu da budu i same i u miksevima, po mom misljenju, ne vise od dve (jedna glavna vockica-druga sporedna). Bitno mi je da ukus i miris sto bolji i prirodniji .

- Brandy
- Irish cream
- Nonna`s cake

- Pineapple
- Raspberry
- Watermelon
- Peach

Hvala svima. Udavih vas ovolikim pisanijem
npa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 07-03-2023, 11:00   #1635
Gaga Kanasta
Veteran

Registruj se na
Kod:
https://e-liquid-recipes.com/
kad već voliš da miksaš.Možeš da pregledaš recepte,opise aroma,da uneseš arome koje imaš i vidiš šta možeš od njih da praviš...
Nemam puno iskustva sa fa vockama ali Mango Indian Special je meni vrh i evo ti ekstra mtl recept sa tog sajta sa tom aromom
Mango Indian Special 2%
NY Cheesecake 3%
Vanilla Icecream(Gelatto Vaniglia) 1,5 %
Kod:
https://e-liquid-recipes.com/recipe/3413225/Simple%20Mango%20Madness%20-%20TFK
FA duvanske su meni,osim Ry4 i možda Soho,sve grozne.Ta Nonna Cake je bakin kolač koji nije nešto ni da se jede ni da se pari
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Tagovi
arome, flavour art, flavourart

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 05:45 sati.