![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#196 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 51
Pohvala: 507
Pohvaljen: 1,332
Nivo reputacije: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nema smisla, uzmi neki VW mod.
Ako možeš, uzmi i dve baterije i eksterni punjač. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2022
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 2 ![]() |
![]()
Tako sam i mislio. Hvala na odgovoru!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Nov 2022
Godine: 38
Pohvala: 2
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 7 ![]() ![]() |
![]()
Pozdrav
Uzeo sam par nekih modova skoro sve nove i sada imam visak pa bih se resio pojedinih ocekujem neke vase preporuke koje vredi zadrzai koje prodati menjati ili sta vec 1. Drag X supruga se kune u njega pa cu ga zadrzati 2. Innokin kroma 217 3.Drag 157w 4.Gen s 5. Vaporesso Luxe I 6.Luxe 80s i da dodam uzimao sam i pojedine atomizere neki su bili u kompletu a neke sam kupovao posebno oni su svi manje vise ok i slicni ali sam uzeo jedan za koji sam jako malo cuo i stariji je atomizer pa sta bi ste mi preporucili i rekli u vezi njega U pitanju je Geekvape Ammit MTL RTA ja vise volim DTL ali ajde uzeto supruzi ali njoj ne odgovara |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Nov član
![]() Registrovan: Jan 2023
Pohvaljen: 2
![]()
Drugari pomoc,imam Gen s sa Death Rebitt M pitanje da li postoji neko podešavanje na modu posebno za mesh i posebno za obične cioll.Nov sam posebno u RTA svetu pa da pitam iskusnije.Unapred hvala na odgovoru.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne postoji podešavanje na modu posebno za mesh i posebno za običan grejač.
Na rad u ' power '(Watt) režimu može uticati opcija ' preheat ' (daje veću snagu u prvom sekundu, brže zagreje) Znači da li je grejač od mesh mrežice ili od obične žice je apsolutno svejedno, zadata snaga igra jedino ulogu. Edit: BTW, vidim da želiš zameniti Vaporesso Gen S za Gen 200. Mislim da nema potrebe, koriste isti čip ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2022
Pohvala: 18
Pohvaljen: 23
Nivo reputacije: 8 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Preheat pomaze kod bas debelih i masivnih grejaca da se brze zagreju... A tebi za mesh grejace je najbolje da koristis "Pulse" opciju... Pulsira snagu i poboljsava ukus,a mesh posto je tanak grejac,stize da odreaguje na te promene za razliku od klasicnih grejaca.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#202 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Thanks, upravo sam hteo dodati i ' Pulse Mode ', čitam specifikaciju na
Kod:
https://www.vaporesso.com/vape-kits/gen-s ![]() @prepush , čitaj, dobio si odgovore ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#203 |
Nov član
![]() Registrovan: Jan 2023
Pohvaljen: 2
![]()
Hvala ljudi na pomoci