![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 33
Pohvaljen: 109
Nivo reputacije: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imam drag s i argus pro i nexus je u pravu,fabričke grijače 0,3 možeš tjerati do kraja,ali mtl osjeti pad baterije i slabo ide kad nije svježa baterija,to je ujedno i najveća mana drag pod modova,ali ebiga zato je cijena ok,nemože i jare i pare
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#17 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 926
Nivo reputacije: 181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Može i jare i pare jer Vaporesso izbacuje single battery modove koji jedu za doručak ove Voopoo modove igračke što se tiče performansi,a cena je na primer za Swag V2 niža dok je onaj Fortz TX80 tu negde kao i Drag X Plus.Aspire takođe ima mod u tom cenovnom rangu (Finixx 80W) koji dosta dobro radi.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 33
Pohvaljen: 109
Nivo reputacije: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@mad ag imam ja swag px 80 pod mod,sličnog je cjenovnog ranga kao i voopo,ali isto tako nema step up,ali usput oduševljeven sam ovim pod modom,koristi gtx grijače,imam i rba glavu za njega i radi odlično,malo češće mijenjam 18650 baterije i zadovoljan.Ja pričam o pod modovima.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 45
Pohvala: 3,182
Pohvaljen: 1,517
Nivo reputacije: 347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sta je - step up?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Napon (Volt) ne može biti više od voltaže baterije, tj. 4.2 je maksimum kad je napunjena skroz. Kako se prazni, tako i maksimalni napon opada.
Čitaj forum, koristi pretragu, napisano je više puta na stotinu načina. Npr http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?p=512622 ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,421
Pohvaljen: 446
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ukratko step up (iliti boost konverter) znači da povećava napon. To je nebitno kada imaš stalni napon npr na punjaču za telefone je standardno 5 volti, ali kada imaš opciju kao što je baterija pa napon opada sa početnih 4,2 naniže smanjuje se i jačina tj vataža.
Npr ako pariš na 3,6 volti, modovi koji imaju samo step down (iliti buck konverter) će na početku smanjivati napon i konstantno će biti 3,6 volti. A kada padne napon na bateriji ispod toga neće moći da održavaju zadato već će samo isporučivati ono što je na bateriji. Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Aktivan član
![]() Registrovan: May 2021
Pohvala: 63
Pohvaljen: 105
Nivo reputacije: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imam ovaj mod, svidja mi se, dobro obavlja posao, ali se slazem da ima i boljih u ovom cenovnom rangu, kao i da mu je opcija zakljucavanja apsolutno svega totalno besmislena i ravna gasenju moda... zato ga koristim samo kad sam kuci, a na poslu i ovako koristim aegis x
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Pohvala: 3,182
Pohvaljen: 1,517
Nivo reputacije: 347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja se setio da sam ovde pitao nesto
i dosao sad hteo da kazem - niko nece da pomogne i vidim da ste mi odgovorili ![]() ne znam kako mi je promaklo ,pratio sam forum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,544
Pohvaljen: 2,232
Nivo reputacije: 444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Trenutno imam ovaj mod i kako dobijam na pp raznorazna pitanja tipa jel gubi ovaj mod snagu kad se baterija u njemu isprazni ispod 50% te dal je namenjen DTL ili MTL korisnicima itd... Osećam potrebu da napišem da ukoliko se pridržavate nekih osnovnih načela mogu ga koristiti apsolutno svi korisnici bez pada performansi dok ne iscedi skroz bateriju , o čemu je tačno reč možete videti u donjoj tabeli jer napisati da ga ne mogu koristiti jedni ili drugi je skroz pogrešno...
![]() |
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|