![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#886 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 3,021
Pohvaljen: 1,677
Nivo reputacije: 358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#887 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
Pohvala: 2,325
Pohvaljen: 1,951
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
AMOLED full HD
4.99" (441 PPI) Mislim da tu rezoluciju do 5 inča nisam video kod drugih proizvođača Sent from tvOS |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zanimljivo izgleda taj Doogee.
Sviđa mi se što ima takvih uređaja u ponudi. A za Samsung - nekako razumljivo. I ja imam jedan Cubot, sa jednim ili dva GB RAM. Služi kao radio FM prijemnik. Povezan na 5+1 sistem zvučnika. Isključuje se samo kada kod kuće nismo i noću. Reciklaža.. |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
Pohvala: 2,325
Pohvaljen: 1,951
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Crkao Samsung Galaxy S4 sa Android 10Q, iz čista mira sâm od sebe , displej eror i potpuni smrt.
Međuvremeno sam proširio memoriju na iPhone 6S sa 16 na 128 GB, trenutno radi kao cyclocomputer. ![]() Doogee S Mini sam vratio u kutiju, ipak mi treba FLIR termalna kamera, treba infracrveni, jack za slušalice ... Srećom sam nabavio neke baš dobre baterije, ponovo me CAT S60 služi, veliko olakšanje. Malo je falilo da kupim Ulefone Armor 20T Pro Kod:
https://www.ulefone.com/products/armor-mini-20t-pro Edit: Lepton modul da radi na većoj rezoluciji je totalno bespotrebno. Na maloj rezoluciji sam koristio najviše pet tačaka na celom displeju u celom životu ![]() PS: tu je i nov modni detalj trip za otkačenost ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|