Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 21-10-2020, 20:14   #211
Dusan_
Iskusan član

Registrovan: May 2020
Pohvala: 32
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 27
Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima
Uobičajeno Re: Kanger T3 Bottom Coil CC(Changeable Coil) Clearomizer

Probacu sa 1mm fiber to samo i ima, taj i od 2mm. Ima sad u ponudi i neki od 2mm 'super upijajuci'. Mogu da probam i sa drugom metalnom bazom.
Mada nesto ne verujem da cu da se zadrzim na ovom kliru, pored curenja pri svakoj dopuni ponekad se desava da grejac ostane u kliru, tj. odsrafi se od baze. Tako da kad dopunjujem tecnost imam osecaj kao da menjam pelene
Dusan_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2020, 12:20   #212
Dusan_
Iskusan član

Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Malo sam se izveštio u pravljenju grejača :D

Novi fiber, način motanja i baterija. Manje više sada je ok, ali treba još da se izveštim pre nego što namotam jedno 15 komada u cugu.

Kada namotam žicu na šrafciger 2mm dobijem idealne krugove, pljucnem fiber i lepo provučem; međutim pošto ima malo lufta tako napravljen grejač mi ne bude dobar.

Za sada mi je najbolje radio grejač koji sam napravio namotavanjem žice direktno na fiber, ali je trajao nedelju dana, posle toga je počeo da prlja tečnost, curi i menja ukus.

Trenutno pokušavam da se izveštim uz pomoć igle.

Preko ovog stavljam još jedan fiber.

Inače, na evod baterijama ovako napravljen T3S je neupotrebljiv; tako da parim na Justfog na 3,8v ili 3,4v zavisi koliko krugova namotam i koju žicu koristim.

Jedno pitanje,
vi koji ste ranije pravili grejače da li za protank ili T2, koliko su vam trajali grejači? Npr. meni kupovni T2 zna po mesec i po-dva lepo da radi, je l' to u kućnoj radinosti nije moguće?
Staro 08-12-2020, 13:19   #213
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 465
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Najjaca kombinacija na pt2 mi je bila Nr-R-Nr zica 1.5ohm, namotas na ncackalici, jer ona savrseno prolazi kroz kanalice za fiber/vatu. Umesto fibera, koristio sam vatu i takav grejac uz redovnu zamenu vate, ima.da purnja duuugo

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 09-12-2020, 08:41   #214
Dusan_
Iskusan član

Kad sam rekao "koju žicu koristim" mislio sam na debljinu (tj. otpor po dužnom metru), meni rekli može samo kantal.

Jedno pitanje,
da li je kantal žica kantal žica? Drugim rečima, da li kantal žica koja se prodaje po oglasima za raznorazne namene ista (po kvalitetu) kao i ove koje se prodaju po e-cig prodavnicama upakovane u lepe kesice.
Staro 09-12-2020, 15:07   #215
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Moze kantal za ecig, jer nije skup, zasto bi uzimao nesto drugo?

Kad sam nalisao Nr-R-Nr, za takav tip grejaca mislim da je bolje i prakticnije kasnije za dry burn. Kantal hoce da spali gumicu dole i da ti pravi problem sa "ukusom"

Zahvalili :
Staro 09-12-2020, 16:08   #216
Dusan_
Iskusan član

Zato što je teško nabaviti, a cena je ista i tamo i ovamo. Po e-cig prodavnicama pakuju u kesice 1m, a preko oglasa mogu da naručim kilometar Mada je na par oglasa napomenuto da može da se koristi za e-cig, nego mene samo zanimalo da li ima razlike u kvalitetu ili je žica k'o žica.
Staro 10-12-2020, 20:33   #217
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Koje devljine kantal ti treba?

Staro 11-12-2020, 02:35   #218
Dusan_
Iskusan član

0.20mm

Nego, je l' ovo jedno te isto, žica k'o žica?

Staro 11-12-2020, 10:06   #219
Dusan_
Iskusan član

Inače ovo pitam zbog toga što na sajtu u opisu proizvoda za kantal žicu stoji ovo:

Citat:
Visoko kvalitetna GeekVape kantal A1 žica za reparaciju atomizera. Dostupna u više debljina.
Šta znači "visoko kvalitetna"?
Staro 11-12-2020, 19:12   #220
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,302
Pohvaljen: 1,922
Nivo reputacije: 429
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Kanthal žica (FeCrAl) koju koristimo za vejp su: A, A1, D … Ove su oznake koliko sadrži gvožđa, hroma, aluminijuma.

Visoko kvalitetna žica bi trebalo da bude takav da nema ni mikrometar odstupanja u debljini, znači 0.2 mm je svuda.
[ako ima razlike, pojavljuje se hotspot]

Švedski kantal je među najboljima, ako možeš naći Sandvik, slobodno uzimaj.
Za naručivanje vrhunske žice služi sajt
Kod:
 https://www.zivipf.com

Kineske žice nisu baš ekstra kvalitetne. GeekVape, UD, etc etc su prosečne.
Jesu upotrebljive, 90% vejpera ih koristi godinama bez problema.

Ps: grejač sa fiberglasom traje znatno duže, svejedno da li je fabrički ili DIY. Za idealan grejač treba više vremena i veštine, praksa. Na primer fiber ne zaboravi obraditi brenerom

Sent from my CAT S60 using Tapatalk
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-12-2020, 21:42   #221
Dusan_
Iskusan član

Zahvaljujem na informacijama i ljubazno se izvinjavam što sam malo otišao u off
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Tagovi
bcc, kanger, t3

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:58 sati.