![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam potpuno odlepio za VV uredjajima, pa ne mogu a da ne pitam da li će moći da radi sa kick-om, i baterijom 18500? Ako neko na ovim prostorima ima tu spravicu, bilo bi lepo da sa Yenkijem dogovori neki mali test...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kick i baterija 18500 staju bez problema u ovaj mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prijatelj foruma
![]()
Jedna vrlo korisna stvar
U poslednjih par dana sam pimetio da mi ergo ne radi kako treba,pominjao sam vec da nisam mogao da napravim setup na bell-u da radi kako ja zelim,puna baterija i dzaba... i malopre sasvim slucajno zavrnem bell na nikostik i ubija,radi kao zmaj,vratim na egro nista,ni 50% onoga sto imam na nikostiku Iscimam Yenkija i zakljucimo da je problem sto se po navojima na ergu uhvatila patina jer je od aluminijuma,obrisem sve lepo i sad radi ko zmaj ![]() Dakle,svi koriscnici aluminijumskih modova bi trebalo da obrate paznju na navoje,kada primete da su zaprljani obrisu maramicom ( od prilike svakih 7 dana ) i voze dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
MOD Master
Pohvala: 245
Pohvaljen: 368
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pošto vidim da su mi zaključane 60% tema možete slobodno zaključati i ostale 4, kao i ceo podforum
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|