![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Apr 2015
Godine: 51
Pohvala: 283
Pohvaljen: 132
Nivo reputacije: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
izvinjavam se..nijesum video
Sent from my T03 using Tapatalk |
METALIKA MOJ DOBAR DRUG
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stigao klon sa GB-a pre vise dana.Kvalitet izrade odlican jedina intervencija mi je bila koncic ispod o ringa na bazi.Ne zato sto je imao neki problem nego zato sto me nerviralo zato sto poklopac lako ide gore dole.Otvori za tecnost veci i natapa kao sasav.Sve je ekstra osim te centralne rupe koja ja na ovim promerku nesto preko 3mm .Nije mi jasno da je razbusen sa cetri strane na bazi a centralna ne.Ima definitivno vise vazduha od gt2 .Dobio sam savete od sljuke za busenje ali me nesto stra da pokusam da ne pokvarim ovako dobar primerak.Srafovi su veci i hvataju bez problema deblje zice.Uspeo sam da uguram 3mm grejac.
![]() ![]() Nekako se navikavam na njega zato sto radi bezprekorno.Taifun ima tu bazu koja me odusevljava i samo baratanje sa njim je vrlo jednostavno.Dodao sam jos malo nikotina u tecnosti i sad parenje na njemu dobija drugu dimenziju ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#33 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 50
Postovi: 4,425 E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aj neki oblak da vidimo
![]() Sent from my E2105 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#34 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zezaj zezaj hteo sam da crknem od muke kad sam video da mi fali 0,2mm da bude savrsen
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|