Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Novosti iz sveta modova, atomizera i opreme
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 03-10-2016, 16:45   #31
jamezdin
Iskusan član

jamezdin's avatar

Registrovan: Apr 2015
Godine: 51
E-cig: VTC mini & Skyline RTA
Pohvala: 283
Pohvaljen: 132
Nivo reputacije: 61
jamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosijamezdin ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Taifun GTII Air

izvinjavam se..nijesum video

Sent from my T03 using Tapatalk

METALIKA MOJ DOBAR DRUG
jamezdin nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-11-2016, 15:03   #32
PsyBoza
Moderator

PsyBoza's avatar

Registrovan: Sep 2014
E-cig: Elfy-Pico
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 404
PsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputaciju

Stigao klon sa GB-a pre vise dana.Kvalitet izrade odlican jedina intervencija mi je bila koncic ispod o ringa na bazi.Ne zato sto je imao neki problem nego zato sto me nerviralo zato sto poklopac lako ide gore dole.Otvori za tecnost veci i natapa kao sasav.Sve je ekstra osim te centralne rupe koja ja na ovim promerku nesto preko 3mm .Nije mi jasno da je razbusen sa cetri strane na bazi a centralna ne.Ima definitivno vise vazduha od gt2 .Dobio sam savete od sljuke za busenje ali me nesto stra da pokusam da ne pokvarim ovako dobar primerak.Srafovi su veci i hvataju bez problema deblje zice.Uspeo sam da uguram 3mm grejac.

Nekako se navikavam na njega zato sto radi bezprekorno.Taifun ima tu bazu koja me odusevljava i samo baratanje sa njim je vrlo jednostavno.Dodao sam jos malo nikotina u tecnosti i sad parenje na njemu dobija drugu dimenziju .Duvanske arome mi se nigde ne osecaju ovako dobro.Da ima vise vazduha mogao bi da gura i vise vati bez problema ovako sam ga nasao negde na 20w.Nisam uspeo da saznam koliki promer ima orginal al nesto ne verujem da bi ga nazvali air sa ovoliko vazduha.Sve u svemu dobar ati za neki tesniji D2L i dobru aromu.Dao sam komsi koji pari m2l kaju v4 i rekao mi je da je zadovoljan i da mu ga prosledim ako me smori

PsyBoza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-11-2016, 15:07   #33
alfini0507
Veteran

alfini0507's avatar

Registrovan: Oct 2012
Godine: 50
E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 653
alfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputaciju

Aj neki oblak da vidimo

Sent from my E2105 using Tapatalk

alfini0507 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-11-2016, 15:16   #34
PsyBoza
Moderator

PsyBoza's avatar

Registrovan: Sep 2014
E-cig: Elfy-Pico
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 404
PsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputaciju

Zezaj zezaj hteo sam da crknem od muke kad sam video da mi fali 0,2mm da bude savrsen
PsyBoza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Novosti iz sveta modova, atomizera i opreme

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 16:36 sati.