![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Korišćenje i održavanje e-cigarete Punjenje, čišćenje, održavanje ... |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2021
Pohvala: 1
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 4 ![]() |
![]()
uf u pravu si i dalje blinka a ne moze lose da se postavi jer se samo navrti...moracu da kupim novi grehac pa iz pocetka,aaaa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,544
Pohvaljen: 2,223
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako smem da primetim jos jednu sitnicu , na sajtu pise default rezim zeleni (najjaci) sto mi se cini barem za mesh grejac prejako u startu te moj licni savet uvek krenuti od najslabijeg rezima sto je u ovom slucaju crveni pa ako fali snage onda tek pokusati neki od jacih rezima tj plavi pa na kraju zeleni jer u suprotnom...grejac zagori i nema popravnog
![]() EDIT: Pod "lose postavljenim" sam mislio prvenstveno na nedovoljno stegnut te zbog toga los ili nikakav kontakt i sl... |
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2021
Pohvala: 226
Pohvaljen: 160
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Možda je Feleričan, nažalost i to se dešava..moj savet je da uzmeš bar par komada grejača jer sa njima se nikad ne zna
![]() Možda bi mogla da zatražiš od radnika u prodavnici da te obuče kako pravilno da postaviš grejač i onda nema greške. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,925
Pohvaljen: 1,620
Nivo reputacije: 351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uzmi običan(OC organic) sa vatom. Kad bude sve u redu, mogu i ove egzotične…
Boje - režim rada nemoj pomešati sa indikatorom napunjenosti PS: blinkanje pokaži u radnji ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | ||||
Nov član
![]()
uz uredjaj sam dobila dva,keramicki i obican,pre 3dana sa kupila jos jedan keramicki,on lepo susti tj greje ali dima nigde,ovaj obican greje ali dim na zagorelo i ako tecnosti ima,ovaj keramicki sto je bio na njemu kad sam sipala tecnost poceo da blinka i tako celo vreme.
---------- Post dodan 11-06-2021 u 19:28 ---------- ja sam u startu stavila na srednji plavi rezim,mozda sam trebala na najmanji pa da povecavam ali sad he kasno.. ![]()
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Moder
Nivo reputacije: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taj keramicki sto radi nekako probaj na najjaci rezim , ili ce proraditi kako treba ili nece nikad
![]() |
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Nov član
![]()
nece,samo jace susti ali dima nigde,ostavicu ga tako,mozda proradi,xaxa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Moder
![]()
Probaj...cigaretu istresi kao toplomer da visak tecnosti (ako postoji) izadje na usnik (nastavak za usta)...pa probaj , mada (jedan od razloga sto ne volim keramiku je los rad)...
|
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,925
Pohvaljen: 1,620
Nivo reputacije: 351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zaboravi na dim, naš prijatelj se zove para
![]() ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|