![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1816 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 1,709
Pohvaljen: 1,864
Nivo reputacije: 273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
YDDZ V1 rta menjam za neki drugi mtl rta. Ovaj je za ljubitelje jačeg TH, meni to smeta i to je jedini razlog zamene. Prost za rad, tih, dobra aroma, dobar kapacitet. U kutiji, rezervni šrafovi, inserti za vazduh, gumice, tank. Kao na slikama. U odličnom stanju.
![]() ![]() ![]() ![]() Ponudite u pp šta god, ono što mi se svidi dogovorićemo. Pozdrav drugari |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Feb 2015
Pohvala: 0
Pohvaljen: 15
Nivo reputacije: 30 ![]() ![]() |
![]()
Da li neko ima staklo za AVIDVAPE GHOST RTA, kupio bih.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2019
Pohvala: 127
Pohvaljen: 242
Nivo reputacije: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2019
Pohvala: 127
Pohvaljen: 242
Nivo reputacije: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 75
Pohvaljen: 33
Nivo reputacije: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kree 24 rta crn, Footoon Aqua Master (V1) plav, Unity Profile rta crn, Doom mesh rta (V1), Cabeo r(d)ta klon sa FT, boja SS ima i MTL i DL opcije. Menjam jedan od ovih rta-ova za Biochip RDA. Aqua master je proterao 15-ak tankova kroz sebe, ostali ne više od 5. Kompletni sa pakovanjem. Cabeo je kupljen na forumu, ne znam koliko je korišten pre nego što je došao kod mene, DL pregrada za vazduh mu je proširena/razbušena od strane prethodnog vlasnika, vizuelno i u radu je odličan.
Obzirom da mi ne ide DL parenje na rta-ovima, mogu i ovi ostali na trampu. Poruke na PP. (vikendom nikad nisam tu, odgovaram čim se vratim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|