Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 29-06-2016, 17:47   #16
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 49
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2809
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju
Uobičajeno Re: Elektronske cigarete i tahikardija

Smanji na 12 pa javi.

Sent from my zglob using Tapatalk

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2016, 18:08   #17
alfini0507
Veteran

alfini0507's avatar

Registrovan: Oct 2012
Godine: 51
E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 656
alfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputaciju

12ca pa ako ne pomogne onda probaj i 9ku mada razlika od -6 nije zanemarljiva...

Ne znam samo kakav je FA i Ole sto se % PGa i VGa tice... Koliko se secam javljase se ljudi kojima je VG "tesko pao" a ima pak i onih koji su alergicni na PG koliko me secanje sluzi...

alfini0507 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2016, 20:05   #18
jav74
ex-eRoller

jav74's avatar

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,601
Pohvaljen: 2,451
Nivo reputacije: 449
jav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputaciju

Nikotin izaziva tahikardiju...smanji ga

jav74 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2016, 20:47   #19
Attila
Moderator

Attila's avatar

Registrovan: Dec 2013
Godine: 46
E-cig: Provari P3
Pohvala: 5,259
Pohvaljen: 2,429
Nivo reputacije: 414
Attila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputacijuAttila ima reputaciju

@Luna opusteno...iskljuci mozak vise puta i ne prati to lupanje srca. Iz iskustva ti pricam. Sta sam hteo da kazem.....

Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről

What it takes, who I am, where I've been belong
You can't be something you're not
Be yourself, by yourself
Stay away from me
A lesson learned in life
Known from the dawn of time
Attila nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-06-2016, 21:10   #20
dgproduction
Veteran

dgproduction's avatar

Registrovan: Nov 2015
E-cig: Chauvet Hurricane 700
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 330
dgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputaciju

@luna ja bih to povezao nekako vise sa ovim vremenom nego sa tom kolicinom nikotina, nisi jedina i ja i mnoge koje znam imaju isti ili slican problem ovih dana, meni se uzasno jaka aritmija i puls 90 u mirovanju javio od dana kada je krenula ova promena, kisa, vrucina, oluja....

Sent from my Samsung Galaxy S6 Edge

I need a beer
dgproduction nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-06-2016, 21:23   #21
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 52
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 956
Nivo reputacije: 231
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Vreme + nikotin + stres + nikotin + ljubav + nikotin +

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2019, 10:01   #22
STRONG
Iskusan član

STRONG's avatar

Registrovan: Mar 2019
Pohvala: 124
Pohvaljen: 66
Nivo reputacije: 37
STRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svima

Ovo je upravo tema koju sam trazio!
Naime,u poslednje vreme mi se drasticno ubrzao puls u stanju mirovanja(preko 100) i odmah sam posumnjao na vejp a evo i zasto!
U pocetku sam pario sa EVOD-om i bocica od 10ml sa 6/9mg nikotina mi je trajala vise dana i nije bilo nikakvih smetnji. Kada sam poceo da parim na Melo 3 mini,znaci DL,potrosnja recnosti je enormno skocila u odnosu na EVOD i ako sam uzeo tecnost sa samo 3mg nikotina.
E sad se pitate kako sam dosao do tog zakljucka,koji se u mom slucaju ispostavio kao tacan!?
Pa jednostavno,nestalo mi je e tecnosti i nisam pario dva dana i jos uvek ne parim i puls mi se stabilizovao i spustio na ispod 80(74-78) kakav je bio i ranije.
E sad kako sam prestao sa vrjpom javila se zelja za obicnim cigaretama i kupio sam jednu paklicu Lucky Strike i da bi proverio ovo o cemu pricam odmah nakon ispusene cigarete i par min. posle toga sam opet merio puls i bio bi za 15-20 otkucaja visi,sto konkretno u mom slucaju izgleda da je sve do nikotina!
Ovaj post ce biti predug ali moram da iznesem jos jedno svoje misljenje i zapazanje;
mislim da je i moj atomizer Melo 3 Mini klon takođe uzrok tome,konkretno grejac na njemu koji mi je "zagoreo" i ako sam mislim dobro bio odradio prvo natapanje ali se ispostavilo da nisam jer kad sam prvi put posle jos dodatna 2h mirovanja sa tecnoscu u njemu povukao prvi dim i umalo se nisam ugusio od njeda jer je to bila izgorela vata.
Ja sam to oprao i nastavio da parim na njemu ali to vise nije bilo to,s' vremena na vreme bi se ponovo osetilo kao da je jos uvek sagorevalo po neko zrnce te spaljene vate!
Toliko od mene a i ovo je previse,sorry :(
STRONG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2019, 10:13   #23
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 37
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 191
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

koje marke tečnosti koristiš, možda je do određenog nikotina (kvaliteta) ili slično, i koliko dugo pariš? moguće i da je nuspojava skidanja sa analognih jer se ujedno skidaš i sa 4000 ostalih hemikalija

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 10:30   #24
STRONG
Iskusan član

STRONG's avatar

STRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svima

Koristim Umbrelline tecnosti(Hazelnut,Cohiba,Coffe...) i koristio sam neke pravljene koje sam kupio i dobio od jednog lika ovde!
Inace ja nisam strastveni pusac,paklica mi traje tri dana :/
Staro 27-04-2019, 10:48   #25
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Godine: 37
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 191
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

okej ali koliko dugo pariš? i taj grejač baci. nije zdravo pariti ti zagorelo, nemoj ni da preteruješ sa parenjem. naravno da sa dtl skače potrošnja ali tebi kao pušaču bi verovatno više leglo mtl parenje nego dtl. probaš mtl 9 ili 12mg ali smanjiš količinu potrošene tečnosti i najviše bi ti se isplatilo da uzmeš neki rta i praviš sam grejače. u svakom slučaju probaj tako ako puls skače mnogo onda kod lekara na proveru imaš li problema sa nervozom, anksioznošću?

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 10:57   #26
STRONG
Iskusan član

STRONG's avatar

Ne parim ja u opste dugo a zbog finansija i ne tako cesto.
Imam nameru da kupim doggystile 2k18 i da sam postavljam grejace i menjam vatu a kupicu i par grejaca za EVOD cisto da imam da malo smanjim.
I ovaj vejp je zarazan i ako sam pario i sa 0mg nikotina stalno me vuce da vucem he he
Staro 27-04-2019, 11:18   #27
Mejden
Senior

Mejden's avatar

E-cig: armour pro
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 71
Mejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosi

@STRONG moje mišljenje ti je da prvo odeš do svog izabranog lekara, i da tražiš uput za vadjenje krvi posebno da proveriš masnoće i trigliceride, ujedno da uzmeš i uput za kardiologa, da napraviš jedan preventivni pregled, ako imaš aparat za pritisak, meri ga dva tri puta dnevno, dok ne odeš na prgled kod kardiologa. I normalan puls u mirovanju bi trebalo da bude od 64-72.,kod tebe je očigledno povećan puls, a za to mora da ima razloga. Što se tiče pušenja, to si trebao odmah da batališ kad si krenuo sa parenjem! I nemoj da zanemaruješ upozorenje svog organizma, sve analize i pregled se brzo obavi, i kad odeš na vreme, a čim ti se to dešava vreme je! Ovo ti pričam iz nemalog iskustva sa srcem!
Mejden nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 11:28   #28
STRONG
Iskusan član

STRONG's avatar

Apsolutno si u pravu @Mejden
Imam u planu da odem kod kardiologa ali su me omeli ovi praznici pa cu cim prođu prvom prilikom da to odradim.
Imam aparat za pritisak i proveravam ga cesto i sto se toga tice za sad je sve ok 110-118/74-80 ali je puls pretezno visok kao sto sam i napisao!
E sad ima u drugoj temi koja se bavi time,ja imam depresiju i anksioznost i vec dugi niz godina se lecim od toga!
Staro 27-04-2019, 11:43   #29
Mejden
Senior

Mejden's avatar

E-cig: armour pro
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 71
Mejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosi

@STRONG vidi sve to što si opisao da ti se dešava, možda uopšte nije povezano sa parenjem, pušenjem. Mislim svakako bi najbolje bilo kad bi sve batalio ali.. I zbog togs jedino rešenje bi bilo odlazak kod lekara, da znaš na čemu si. Ima i za to leka, nebih baš sad da izigravam ovde doktora, ali za te tahikardije, povećan puls... postoje posebne grupe lekova koje se zovu beta blokatori... Ali sve ćeš to da rešiš jednim odlaskom kod kardiologa, uz malo strpljivog čekanja da dodješ na red, i zato preventiva je pola izlečenja.!
Mejden nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 12:09   #30
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 52
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 956
Nivo reputacije: 231
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Pio sam ja te beta blokatore i kod mene nije proslo sto ne znaci da ce isto biti i kod nekog drugog. Mana parenja u mom slucaju je sto kad dohvatim ne znam da ispustim iz ruke a onda eto i tahikardije, i pistanje u usima i svasta nesto. Treba probati sto sta a misljenja sam da stres i ostale slicne sitnice najvise uticu na celokupno uzivanje.
Ko moze bez ijednog ... e to je to.

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 00:32 sati.