![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
| Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#152 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2019
Pohvala: 16
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() |
u džepu, sa novčanikom, i posle trećeg dana imam ogrebotine na ekranu od kožnog novčanika :(
|
|
Or ud Aj Not
|
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 1,767
Pohvaljen: 1,919
Nivo reputacije: 294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne obraćaj pažnju na ogrebotine. Bitno je da oprema dobro radi i da ne pušiš
![]() Mada, jeste lepo kad može da se očuva. Ja zimi po jedan mod u džep, leti u torbici... Videh komentare na muškarce koji nose torbice ali ja ne mogu bez, novčanik, ključevi, bočice s tečnošću, ponekaf punjač. Nemam dovoljno džepova. Ne mogu da funkcionišem bez torbice.
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#154 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja volim i neophodno mi je da nosim neku vrstu torbice ili ranca,neka priča ko ta hoće.Bitan mi je komfor i lakoća funkcionisanja.A volim i da mi oprema bude besprekorna,neotećena,ne nagrđena,ne izgrebana...
AG no1 |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2019
Pohvala: 16
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() |
a prenosna baterija?
|
|
Or ud Aj Not
|
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ta sa prenosnom?
AG no1 A mislio si kao dodatak gore ponenutom spisku stvari. |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno, ja tako već 20 godina
Apsolutno me ne zanima šta ko priča Mada, još za prenosnu bateriju nemam mesta
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
Pohvala: 3,485
Pohvaljen: 1,802
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja nosim torbicu ,na kaisu(okolotrbusnom-pantalodrzacu)
ko je sta rekao za torbice ,nisam zakacio torbica se moze nositi na vise nacina i stilova... |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Veteran
Torbice su demode
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2018
Godine: 54
Pohvala: 325
Pohvaljen: 129
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeste bile su i pre 30 godina demode i nosili su je baš totalni papani, sećam se da je samo Vulin na odmoru u srednjoj vadio cigare iz kožne tobice o opasaču.
Ipak u ovu stane mod i tank, rez baterija pored, cevka sa modom sa strane i još jedan tank u džepić od napred ili tečnost. Pri tom kada se stavi malo nazad prekrije se duksom sakoom jaknom itd.
|
|
|
|
|
|
#161 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Godine: 50
Pohvala: 930
Pohvaljen: 602
Nivo reputacije: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ranije, dok nisam znao ni dokle ću da stignem ni gde ću da završim svakog dana, teglio sam torbicu s rezervnim tekuć'nama, baterijama, vatama, kompletom gedora itd. Sad nosim papuče 48,5 i rastu, pa mi za ono malo koliko odsustvujem iz kuće ne treba nikakva rezerva i za nošenje opreme uglavnom koristim čantru u putničkom motornom vozilu (ili džep, neam sliku). |
|
koliko uiju - toliko kanala
|
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,901
Nivo reputacije: 324 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Vapor running through my veins
|
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 324 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šta sam još pronašao
- vape oprema nam diktira u čemu će se nositi, tj koliko zgodno i kompaktno će biti. Barem meni/nama koji koristim dripper, jer ne samo što je mod za njega veći, već su i bočice za tečnost veće. Plus dodatne baterije.... i tako, iako je prethodna kombinacija čvrsta i pogodna za "u šumu", nema mesta za ostale stvari. I tada trebam nositi još jednu torbicu posebno za njih. Zašto se od skora moja druga kombinacija sastoji od samo jedne resursne torbice, dovoljno velike i za više nego što osnovno nosim sa sobom kod urbanijih aktivnosti.. ![]() ![]() .. što praktično dođe ceo moj EDC. Može na kaiš, na odgovarajući ranac.. može na sve što podržava MOLLY sistem. A može i u ruku ili remen preko ramena. Kada se ide negde na blic varijante, pod u bilo koji džep, pa i najmanji.. i sve zgodno. Tako sada ustvari vidim koliko neka vape oprema ume da iskomplikuje život. Nisam o tome razmišljao do sada.. |
|
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#164 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
Pohvala: 2,416
Pohvaljen: 2,004
Nivo reputacije: 451 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uspeo sam naći pre jedno 25 godina firmu koja pravi izuzetno kvalitetne stvari, kombinuju pecanje sa drugim sportovima, naravno i biciklizam.
Chub UK ![]() ![]() 20 l Za vodu imam neke termostat vrećice 5 i 2 litara (naravno ima poseban izlaz za cev) ![]() Čekić, alati, Yucon Exelon NV, teleskop - i slične sitnice sa dna uopte ne primećujem, kao da je ranac prazan tokom vonje Preporuka!(putovanje, sport, ....sve) ![]() ![]() ◔‿◔
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Veteran
Dobri su rančevi sa namenom za svakodnevno nošenje neophodnih stvari. I moj biciklistički je tu oko 20 litra.. ne sećam se tačno. Mada kada bajkom nisam, ipak je u upotrebi manji taktički sling ranac (ili ruksak, rečeno tehnički ispravno) zapremine 10 litara. Veće ne računam, jer su mi za posebne aktivnosti/potrebe i nisu u svakodnevnoj upotrebi.
(Haha, i još ne mogu da zamislim namenu čekića za usput..) All koji god od rančeva da koristim, ostaje mi isti problem - za mod nema, pa nema zgodnog mesta u kome stoji uspravno i na dohvat ruke. Pa povratak na temu.. .. resursna torbica iz prethodnog posta jeste odgovarala većini situacija, ali je premala za dodatne stvari, a prevelika kada zbog tih istih stvari ponesem neki od rančeva.. i onda sam rešio da džepovi i/ili ranac bude mesto za sve ostalo, sem moda i tečnosti. I za njih dvoje sada koristim multifunkcionalnu torbicu, za koju sam gledao da bude što manja, tj taman.. ![]() ![]() Torbica ima dva rukava sa strane u koje staju 18650 baterije, ali i dva džepa u glavnoj pregradi, kao i jedan sa zadnje strane, pa baterije ili nešto dodatno od opreme mogu ići tamo.. ![]() Profil je i dalje primetan, ali kako je tek nešto veći od moda i bočice od 50 ml zajedno.. generalno nije preterano. Manje ne bi ni moglo.. ![]() Sviđa mi se i to što je spoljni džep u kome držim bočicu prilično komotan, pa je lako doći do zatvarača koji tu odlažem dok parim, što mi je inače i navika, kako se ne bi izgubio. Sve u svemu, koliko sam dao za sve u čemu nosim svoju parilačku opremu i koliko sam se namučio prednosti i nedostatke pronalazeći, ne jednom mi je palo na pamet da jednostavno uzmem jedan RTA i zaboravim na sve, ali RDA mi se ne ostavlja kod kuće.. ![]() (a i imam pod za kada baš baš light želim izaći..) |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Poalji link |
| Tagovi |
| futrola |
| Alati za teme | |