![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#46 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 42
Pohvala: 23
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 58 ![]() |
FA: Virginia
IW: Gold Ducat (12mg), RY-4(12 mg) |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 14
Pohvaljen: 17
Nivo reputacije: 54 ![]() ![]() |
Kupio sam u Umbrella Corp. sledece technosti: Dunhill, Marlb, Winston, Kent sve su H (18mg nikotina) i kako oni kazu PG+VG formula. Dok sam koristio njihovu Fashion cigaru (period od 7 dana) nisam imao problema sa technostima nego sa cigarom jer je realno tezak SHIT (baterija radi na principu 2 sata puni-1 sat pari, ukus je chesto zagoreo, deshava se da vam ulje udje u usta, itd...). Kada sam kupio eGo-T i pocheli su prvi problemi sa uljima. Ulja imaju gust dim, ali izgleda da nisu lepo razredjena. a cak mislim da lazu da je to PG+VG formula nego je to VG jer je toliko gusto i toliko teshko se vuche, a prave gust i tezak dim da je to strashno... Drugi problem je shto ukusi nemaju veze s' vezon, a nemaju nikakvu ni jachinu... Treci problem je nerealna cena od 700 din za 10 ml, a ja troshim 3 ml dnevno shto mu na kraju dodje prilichno skupo... Posle sam naruchio ulje od nekog lika preko neta i on mi je za 1500 din ( 1250 din. ulja + 250 din. ptt) poslao neka kineska ulja (shto naravno dok mi nije stiglo nisam ni znao), a za te pare sam dobio 5 bochica od po 20 ml. Ulje koje sam dobio se lakshe vuche jer je dosta redje, ali zato pravi za nijansu manje pare koja i nije toliko gusta i teshka kao para od Umbrellinih ulja, ali zato imaju lepshu i jachu aromu... Mislim da su ova kineska ulja PG pa ih ja mesham sa Umbrellinim uljima da dobijem neshto izmedju. Sad chekam samo da potroshim josh malo ovih ulja i onda da naruchim od Shaka Zuluf-a i Yenki69-a po 50 ml jer sam od svih na forumu dobio informaciju da su za eGo-T modele ulja koja oni imaju ubedljivo najbolja ulja...
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Senior
Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desert ship sa dodatkom malo karamele mmmmmmm
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aktivan član
Pohvala: 27
Pohvaljen: 15
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() |
Prodaje li ko u Novom Sadu ulja domaće radinosti?
Mora da ima takvih , nismo valjda tolika provincija? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ovde smo totalno "zastranili" pa da malo to popravimo
.Danas koristm Badem i breskvu od FA. Badem,badem,badem ko badem nije loš,fina nenapadna aroma badema. Breskva,mmm fino,baš fina aroma breskve,preporuka za breskvu .
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Senior
Pohvala: 78
Pohvaljen: 253
Nivo reputacije: 102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo ja trenutno (baš sada) parim Mild7 od Dekang-a.
|
|
“Never take life seriously. Nobody gets out alive anyways.”
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja trenutno koristim samo desert ship i tabacco C,medjutim porucio sam 30 ukusa sa inawere,ali odbijene porudzbine
u svakom slucaju cuo sam da su wera garden odlicne arome pa cu ih uskoro probati i izneti svoje iskustvo,samo da resim problem sa inawerom ![]() A sto se ostalih FA aroma tice nijedna mi ne odgovara,bar ne one koje sam probao,mozda burley moze da prodje i to kad nema nista drugo... |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FA arome su ekstra,i inawera su isto dobre,mada ja imam želju da probam JC i HALO,kažu da su najbolje,a i najskuplje
.Burley je mnogo dobra duvanska aroma,pomešana sa COWBOY BLEND 50/50 (mislim na gotove tečnosti) još bolje,za uz kafu,posle jela,posle seeeeee..... e nećemo dalje,ma za čitav dan .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Prijatelj foruma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Prijatelj foruma
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Prijatelj foruma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Prijatelj foruma
Citat:
Sve u svemu vise sam ocekivao od ove varijante,sto ne znaci da necu potrositi ovih 10ml ali svakako je u skorijoj buducnosti necu ponovo praviti....Moja licna ocena od 1 do 10 za ovu varijantu je 8 |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Video Reviewer
Godine: 49
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desert Ship od FA, veceg smrada u zivotu nisam pusio.Kao da pusim mokar karton, ima identican miris, ali kao sto rekoh jedared, mogu sve da parim tako da cu i njemu doci glave...
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|