Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 30-08-2018, 09:37   #1
Duca
Senior

Duca's avatar

Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 292
Pohvaljen: 231
Nivo reputacije: 83
Duca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosi
Uobičajeno glo zapažanja i pitanja

Kod:
http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/zdravlje/2987088-inovativni-proizvod-glo-stigao-u-srbiju-zagrevanjem-duvana-oslobadja-95-odsto-manje-toksina-nego-obicna-cigareta-i-to-bez-mirisa-i-bez-pepela-foto-video

Ja kad ga opravim onda ga opravim, a, ako ne mogu da ga opravim onda uzmem čekić i brusilicu i onda mogu da ga opravim.
-Jel gotov paprikaš?
-Nije.
-Kako nije?
-Lepo nije.
-Kad će biti gotov?
-Kad ga pojedem.
Duca nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-08-2018, 10:43   #2
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2804
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju
Uobičajeno Re: GLO-opet neka zamena za cigarete

Ajmo sve ponovo 😂

Kod:
 http://www.ecigarette-research.org/research/index.php/whats-new/2017/260-heat-not-burn-products-similar-to-smoking-for-heart-disease-confusing-acute-nicotine-effects-with-long-term-smoking-effects

EDIT

Ali zato vidi na dnu slike naslove iz objektivnog Telegrafa 😂😂😂

A vidi i datume. Sve avgust 2018

Čekamo ljude iz marketinga bat srbija da se uključe u temu 😂😂😂

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 30-08-2018, 11:29   #3
Duca
Senior

Duca's avatar

Duca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosiDuca ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: GLO - opet neka zamena za cigarete

Meni se sve cini da se polako krecemo ka prestanku proizvodnje obicnih cigareta.
Prvo Iqos, pa ovaj Glo, pa vidim sad da je i JTI napravio neku spravicu koja menja cigarete.
Veliki igraci su ukapirali koliki deo trzista su preuzele E cigarete i resili da se na svoj nacin ubace na to trziste.
Da li ce to vremenom dovesti do prestanka prodaje obicnih cigareta sto ce veliki proizvodjaci, ukoliko im je u interesu, lako izlobirati obzirom na moc i finansije koje su im na raspolagnju ili je samo preraspodela trzista u segmentu uzivaoca nikotina zamenama za klasicne cigarete pokazace vreme.

Ja kad ga opravim onda ga opravim, a, ako ne mogu da ga opravim onda uzmem čekić i brusilicu i onda mogu da ga opravim.
-Jel gotov paprikaš?
-Nije.
-Kako nije?
-Lepo nije.
-Kad će biti gotov?
-Kad ga pojedem.
Zahvalili :
Staro 30-08-2018, 11:30   #4
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Svu sreću im želim, samo nek ne lažu za 95% manje štetno od klasičnih. 🍺🍺🍺

Staro 30-08-2018, 11:36   #5
Duca
Senior

Duca's avatar

A da lazu-lazu. Lazu za sve pare, a pare nisu male.
Tek sam sad video naslov ispod teksta. Kako perfidno.

-Jel gotov paprikaš?
-Nije.
-Kako nije?
-Lepo nije.
-Kad će biti gotov?
-Kad ga pojedem.
Staro 30-08-2018, 11:51   #6
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Citat:
Originalna poruka od Duca Vidi poruku
... a pare nisu male.
Tek sam sad video naslov ispod teksta. Kako perfidno.
Nisu male... Kada se klikne na link o bat

Zahvalili :
Staro 30-08-2018, 12:04   #7
Duca
Senior

Duca's avatar

Sto se mene licno tice mogu da objavljuju placene clanke do prekosutra. Ja sam sebi pronasao dobitnu kombinaciju i nemam nameru da je menjam osim u pravcu daljeg smanjenja nikotina (u zadnjih 9 meseci sa 9 na malo manje od 5mg/ml).

Ovo je po meni cisto zamazivanje ociju i prodavanje sarene laze.
Ko zna koje sve sastojke trpaju i iqos, glo i plume kako bi povecali zavisnost.

I nikotin koji mi parioci unosimo isto izaziva zavisnost i verujem da je vecina vapera usla u ovu pricu kako bi nastavila da unosi nikotin uz eliminaciju onih otrova koji se unose u organizam koriscenjem klasicnih cigareta, a verujem da je vecini bio cilj smanjenje kolicine nikotina i na kraju konacan razlaz i sa cigaretama i sa parenjem.
Kod nekih se to pretvorilo u hobi, eksperimente sa menjanjem opreme, miksovanjem aroma...sve u svemu jedan vid zabave u kom su pojedinci sa ovog foruma dostigli zavidan nivo i ja sam im zahvalan sto su rezultate svog truda i znanja podelili sa nama.

Malo pretrazujuci you tube naleteh na-
http://www.youtube.com/watch?v=1fPaY5jYEaM

i jedno seciranje
http://www.youtube.com/watch?v=m0wg3Tm7Cqk

Admin poruka
NE TREBA KÔD ZA YOUTUBE. Samo izbriši s iz https

-Jel gotov paprikaš?
-Nije.
-Kako nije?
-Lepo nije.
-Kad će biti gotov?
-Kad ga pojedem.
Staro 30-08-2018, 12:59   #8
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

@Duca

Ne vidim kako Plumtech od JTI ima veze sa ovom temom, al ajd... Ili sve heat not burn u jednu (dodaš tvoj prvi post u IQOS temu u kojoj se već pominje GLO)

http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=23397

ili otvoriš novu temu za Ploomtech kao što si otvorio i ovu... Odluči... 🍺🍺🍺

Staro 30-08-2018, 13:18   #9
Duca
Senior

Duca's avatar

Dobro je i da sva tri proizvoda idu u jednu temu a dobro je i da svaki ima svoju, obe varijante imaju svojih prednosti i mana, a kako je ovo E-cig forum predlazem da sve ide u istu temu.

I ako se svi ovi uredjaji strpaju u istu temu da se tema preimenuje..kako, to vec prepustam moderatorima.

-Jel gotov paprikaš?
-Nije.
-Kako nije?
-Lepo nije.
-Kad će biti gotov?
-Kad ga pojedem.
Staro 30-08-2018, 13:45   #10
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Uobičajeno Re: GLO zapažanja i pitanja

Ma jok. Samo ću da promenim naslov 😉

Pozivam sve članove (naročito novoregistrovane &#128522 da iznesu svoja iskustva sa ovim uređajem 👍

Staro 30-08-2018, 23:21   #11
ezgeta
Veteran

ezgeta's avatar

Registrovan: Sep 2013
E-cig: modovi,rta,rda
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,885
Nivo reputacije: 389
ezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputacijuezgeta ima reputaciju
Uobičajeno Re: glo zapažanja i pitanja

ma treba svi da pobacamo opremu i pređemo na neo sticks jel je najzdraviji 95%-125%

KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
ezgeta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 21-11-2018, 00:06   #12
Cookie
Veteran

Registrovan: Jun 2018
E-cig: Tripod RTA
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 171
Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu

Probao sam danas Glo u novom tržnom centru u NS-u. Prvih 4-5 povlačenja dosta slično IQOS-u, a kasnije gubi ukus. Ipak je IQOS bolji od ovoga.... Imaju tri ukusa: duvan, nešto sa limunom i mentol.
Cookie nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-11-2018, 01:04   #13
rankosuns
Veteran

rankosuns's avatar

Registrovan: Apr 2018
Pohvala: 552
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 163
rankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalu

i ja probao. meni glo mnogo bolji

pisano u dokolici sa mašine

kad vidiš kaju ti je kupi
rankosuns nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-11-2018, 01:17   #14
Cookie
Veteran

E-cig: Tripod RTA
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 171
Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu

Jbg, različiti ukusi
Cookie nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-11-2018, 19:15   #15
Lyuman
Iskusan član

Lyuman's avatar

E-cig: Armour Pro + Berserker 24
Pohvala: 59
Pohvaljen: 97
Nivo reputacije: 42
Lyuman je poznat svimaLyuman je poznat svimaLyuman je poznat svimaLyuman je poznat svimaLyuman je poznat svimaLyuman je poznat svimaLyuman je poznat svimaLyuman je poznat svima

I ja sam probao, mnogo mi je bolji od iqosa, nekako mi je lepsi ukus ili sta vec, ali opet nije to to jedino sto meni iqos mnogo lepse izgleda, jedini plus kod njega..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lyuman nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:46 sati.