|
Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
|
Alati za teme | Način prikaza |
11-07-2022, 08:31 | #17 |
Veteran
Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,708
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 |
Re: EDC (EveryDay Carry)
Nisam ovo "izguglao". Da, tako nešto. Ja imam model koji oni nazivaju "džep". I više mi odgovara pravi organizator, koji se potpuno otvara i ima više elastičnih kaiševa za stvari, kao ovaj koji si ti prikazao.. (to ima i moja torbica, ali nije tako koncipirano i u manjem je broju)
Jedino, što je konkretno ovaj model previše plitak za moje potrebe. Više je za dokumenta, kartice i sl. Svako hvala za link. Dobro je imati ga u bookmarks Inače, meni bi odgovaralo nešto poput ponude koju ima Maxpedition: Kod:
https://www.maxpedition.com/collections/pocket-organizers Nema dva dobra.. |
Vapor running through my veins
|
|
04-09-2022, 14:00 | #18 |
Veteran
Nešto staro, a novo. Barem za mene u ovo digitalno doba..
Google Keep (u kombinaciji sa Tasks i Calendar.. i Gmail.. i Asistent.. i itd, haha) koristim godinama. Ova digitalna kombinacija je odlična.. ali je nekako, ne znam.. spora. Zato sam isprva stidljivo, a zatim sve odlučnije, dosta beležaka i sl prebacio na papir. I iako je ova kombinacija trenutno u fazi testiranja, i iako umesto samo telefona, sada moram nositi dodatne dve stvari.. ipak je nekako brže, jednostavnije i sigurnije zapisivati olovkom na papiru, nego na ekranu krhkog telefona. Videćemo. So far so good, što bi rekli rođaci preko okeana. Inače, kada se već nosi pa nosi, u džepu kao EDC, običnu olovku zamenio sam taktičkom. Može markirati na metalu i sl, a tu su i dodatne funkcije u slučaju nužde, pa.. za moje potrebe, kao odmereni odnos uloženog i dobijenog, odabrao sam Nitecore NTP21.. Google Keep widget je svakako ostao na početnom ekranu mog telefona. Ima beležaka, kao npr foto ili glasovnih koji ne mogu na papir. Ali sve ostalo - sada je analogno.. |
|
|
23-02-2023, 18:44 | #20 |
Moderator
Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
Pohvala: 2,320
Pohvaljen: 1,939
Nivo reputacije: 435 |
|
24-02-2023, 21:13 | #21 |
Veteran
Spreman za celodnevni izlazak, rekao bih.
|
|
|
Poalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|