Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke
Zaboravljena šifra? Registracija

Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 10-07-2022, 22:26   #16
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 178
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: EDC (EveryDay Carry)

meni i dalje najbolji
Kod:
https://www.hornetshop.rs/sr/torbe-i-torbice/52-torbica-organizator-model-hg024.html
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-07-2022, 08:31   #17
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,708
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316
PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

Nisam ovo "izguglao". Da, tako nešto. Ja imam model koji oni nazivaju "džep". I više mi odgovara pravi organizator, koji se potpuno otvara i ima više elastičnih kaiševa za stvari, kao ovaj koji si ti prikazao.. (to ima i moja torbica, ali nije tako koncipirano i u manjem je broju)
Jedino, što je konkretno ovaj model previše plitak za moje potrebe. Više je za dokumenta, kartice i sl.
Svako hvala za link. Dobro je imati ga u bookmarks

Inače, meni bi odgovaralo nešto poput ponude koju ima Maxpedition:
Kod:
https://www.maxpedition.com/collections/pocket-organizers
Služi mene ono što ja imam, ali ipak nije to-to do kraja. Vertikalna organizacija nije praktična za brzi i jednostavan pristup stvarima.. mada, sa druge strane jeste praktično za pristup stvarima bez da se torbica izvlači iz ranca.
Nema dva dobra..

Vapor running through my veins
PøisøN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-09-2022, 14:00   #18
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

Nešto staro, a novo. Barem za mene u ovo digitalno doba..

Google Keep (u kombinaciji sa Tasks i Calendar.. i Gmail.. i Asistent.. i itd, haha) koristim godinama. Ova digitalna kombinacija je odlična.. ali je nekako, ne znam.. spora.
Zato sam isprva stidljivo, a zatim sve odlučnije, dosta beležaka i sl prebacio na papir.
I iako je ova kombinacija trenutno u fazi testiranja, i iako umesto samo telefona, sada moram nositi dodatne dve stvari.. ipak je nekako brže, jednostavnije i sigurnije zapisivati olovkom na papiru, nego na ekranu krhkog telefona.
Videćemo. So far so good, što bi rekli rođaci preko okeana.

Inače, kada se već nosi pa nosi, u džepu kao EDC, običnu olovku zamenio sam taktičkom. Može markirati na metalu i sl, a tu su i dodatne funkcije u slučaju nužde, pa.. za moje potrebe, kao odmereni odnos uloženog i dobijenog, odabrao sam Nitecore NTP21..

Google Keep widget je svakako ostao na početnom ekranu mog telefona. Ima beležaka, kao npr foto ili glasovnih koji ne mogu na papir. Ali sve ostalo - sada je analogno..

Zahvalili :
Staro 23-02-2023, 18:32   #19
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Onako, usputna.
Kućna kombinacija..

Zahvalili :
Staro 23-02-2023, 18:44   #20
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,320
Pohvaljen: 1,939
Nivo reputacije: 435
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Big box (5500 mAh + 5 ml RTA), 20 ml liquid, VIY Pod set salt 50 mg/ml, + rezervni kartridž

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-02-2023, 21:13   #21
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Spreman za celodnevni izlazak, rekao bih.

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:30 sati.