Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Proizvođači
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 11-12-2018, 14:23   #61
Cookie
Veteran

Registrovan: Jun 2018
E-cig: Tripod RTA
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 171
Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: KTS

Reckless sam uzimao samo gotovu tečnost. Nisam probao DIY
Cookie nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-12-2018, 20:31   #62
rankosuns
Veteran

rankosuns's avatar

Registrovan: Apr 2018
Pohvala: 552
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 163
rankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalu

predobar je dyj. imam je

kad vidiš kaju ti je kupi
rankosuns nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-12-2018, 18:32   #63
samposebi
Senior

Registrovan: Nov 2018
Godine: 53
Pohvala: 325
Pohvaljen: 129
Nivo reputacije: 51
samposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosi

Meni Reckless favorit potpuni, kupio sam dva tri puta, međutim zamešao sam DIY pg30/VG70, 10mg nikotin, dakle isto ko oni i blaga mi nešto slaba aroma i hit nasapram gotove, a stavio sam 10 posto arome. Takođe mi odlična i destruction ali ista stvar sa DIY. Doduše odležale su tek 2 nedelje, možda je to.

A ne znam za druge koje imaju notu duvana a nisu duvanske kao npr KTS viriginia (to mi gadno), a volo bi da znam za druge
samposebi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 31-12-2018, 17:54   #64
Cookie
Veteran

Registrovan: Jun 2018
E-cig: Tripod RTA
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 171
Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu

Uzeo danas novu KTS Golden Buzzer. Chubby gorilla pakovanje, sipao sam 100ml baze 80VG, sa 0,3mg nikotina u bočicu, promućkao i odmah zapario na Blitzen-u. Mnogo dobra tečnost. Oseti se kao neki kolačić + voćna nota. Na sajtu je preporuka da se sačeka nekoliko dana da sazri, ali ova izgleda može shake&vape.
Cookie nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-09-2019, 16:42   #65
cula
Iskusan član

cula's avatar

Registrovan: Aug 2019
E-cig: Kayfun Prime
Pohvala: 130
Pohvaljen: 71
Nivo reputacije: 33
cula je poznat svimacula je poznat svimacula je poznat svimacula je poznat svimacula je poznat svimacula je poznat svimacula je poznat svima

Moram da, kao nub, pohvalim kts cohibu i ovaj Golden Buzzer, mnogo dobre tecnosti, jos uvek ne znam za bolje ali meni je ovo sada vrh, sad razmisljam sto nisam poceo da parim pre 10-15 godina? Znao sam za ecig ali nisam imao pravu stvar u rukama i stekao sam pogresnu sliku...
cula nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-06-2021, 19:45   #66
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Registrovan: May 2021
E-cig: Innokin adept + Nicolas
Pohvala: 238
Pohvaljen: 172
Nivo reputacije: 40
Alexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosi

Dugo nije pisano na ovoj temi pa ajde da je malo osvežim istazujem gotove tečnosti po našim prodavnicama i za sad sam od KTS probala real cigar, 555 i parlament.. ovaj poslednji mi se najviše svideo, njega miksam sa nekim drugim gotovim tečnostima (voćnim) i baš mi se svidja ta varijanta..

Naručila bih neku tečnost sa jagodom, kokosom, kremom ali da je duvan u pozadini.. dosadile su mi čisto duvanske arome ali opet ne mogu skroz bez njih da napomenem da mi citrusne arome ne prijaju, izazivaju mi kasalj..

Par njih su mi skrenule pažnju
-Firebomb reckless i destruction
-Faith
- Kts Black Edition: Blue Motion
A takodje i neke duvanske
Wizardlab -perique
Al Carlo- Roasted Cinnamon
Old tobacco
Desert ship

Može neka preporuka da ne bi svaku pojedinačno pretraživala

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Alexis nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-06-2021, 20:23   #67
mmladen
Veteran

Registrovan: Jan 2018
E-cig: sta do'vatim
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 254
mmladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputaciju

kao info:
blue motion...bas sladak i ubija grejace....
bolji je old tobacco premium od obicnog
desert ship mi dodje da presecem, par puta povucem i dosta mi je, ne mogu ceo dan da ga koristim
mmladen nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-06-2021, 20:48   #68
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Alexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosi

Ovakve informacije mi baš znače, možda se još neko javi sa svojim iskustvima..

Staro 17-06-2021, 00:31   #69
nesha.co
Senior

nesha.co's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 48
E-cig: YiHi-Pioneer,Bers1,Bishop
Pohvala: 286
Pohvaljen: 452
Nivo reputacije: 104
nesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosi

KTS MB Blend - odlična duvanska aroma za ADV. Nije teška za parenje.
nesha.co nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-06-2021, 16:58   #70
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Danas sam kupila arome wizardlab perique i old tobacco premium i gotove tečnosti kts gothic faith, destruction i reckless..
Nestrpljiva sam bila pa sam u tank u kojem je bilo jako malo tečnosti (kts parlament miksan sa fa maxx bland-om) dodala faith.. jagoda se baš oseća, a u pozadini kao neka menta ili cooling. Fenomenalno Jedva čekam da testiram sve ove arome i tečnosti ali na novim grejačima.

Staro 19-06-2021, 22:52   #71
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Destruction- kad sam je pomirisala dobila sam zelju da je popijem na iskap miriše na karamelu, jagodu i neki krem.. testirala sam je na Nicolas grejaču 0.6oma na 17 w i pet otvorenih rupa na AFC-u (tako mi je najviše odgovaralo) na prvu loptu sam osetila jagodu ali ne slatku.. čini mi se da je ista korišćena u gothic faith-u u pratnji su se mešale karamela i lešnik.. tek nakon par sati korišćenja osetila sam kokos toliko izražajan da mi je sad u prvom planu.. jako neobična tečnost. throat hit je prejak što i nije neobično jer sam prilikom kupovine uzela 18 mg, slabije nisu imali. inače parim na 9 mg. Ne sviđa mi se odnos pgvg i ako je budem miksala biće odnos 50-50..od vg-a slajm mi je pojačan i imam osećaj kao da se skidam sa cigareta..

Zahvalili :
Staro 21-06-2021, 23:18   #72
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Poslednja dva dana koristim reckless 12 mg na exceed-u d19 i grejaču od 1.2 oma.. Da mi je neko pričao da će mi se toliko svideti karamela +lešnik ne bih mu verovala..savršenstvo sa fino izbalansiranim duvanom.. sladja mi je od predhodne dve testirane što mi trenutno i odgovara..
Može se koristiti tokom celog dana...
Uporedno koristim dve tečnosti na dva atija
Reckless i destruction i mislim da je u ovoj drugoj korišćena ista aroma lešnika i karamele plus dodatak light jagoda iz faith-a i kokos.
Sve u svemu prezadovoljna sam ovim KTS tečnostima, verovatno ću ih i samostalno miksati..
ostaje mi još da probam WL perique (čekam koji dan da sazri) i old tobacco premium..

Staro 31-08-2021, 16:21   #73
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Metal health- kupila sam je jer je hvaljena po forumima, pored toga medju sastojcima je i jagoda koju obožavam međutim ja jagodu ne osetim.. ni miris ni ukus samo neki tropski šmek, možda je to papaja (davno sam je jela i ne mogu da se setim ukusa) čak se i kivi ne nazire.. nakon destruction-a i reckless-a koje su mi sjajne tečnosti, ova mi dodje kao razočarenje..

Послато са M2010J19SY помоћу Тапатока

Staro 20-11-2023, 10:58   #74
SlobodanBabic
Nov član

Registrovan: Nov 2023
E-cig: Eleaf iPower 2c
Pohvala: 1
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 6
SlobodanBabic je na dobrom putuSlobodanBabic je na dobrom putu

Upravo uzeo KTS gotovu tecnost parliament sa 6mg nikotina. Parim je sa berseker v3 klonom, i veoma sam zadovoljan sa ukusom, mnogo mi se svidela na prvu ruku. Planiram u kracoj buducnosti i da smuckam sam u nadi da ce biti priblizna gotovoj. Sve pohvale
SlobodanBabic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Proizvođači

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 00:44 sati.