Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke
Zaboravljena šifra? Registracija

Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 18-01-2016, 19:49   #16
dacha
Veteran

dacha's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 624
dacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputaciju
Uobičajeno Re: Pricajte

Citat:
Originalna poruka od standza Vidi poruku
Jel zna neko koji akumulator uzeti i sta trenutno valja? Treba mi od 55 ampera.

Hedonizam jača organizam! ;]
dacha nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-01-2016, 19:51   #17
standza
Veteran

standza's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 438
Pohvaljen: 579
Nivo reputacije: 152
standza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalu

I ja kapiram da je Varta najbolje, nego da vidim iskustva drugih.
Spirituse ja sam cuo da je Bljack Horse najgora varijanta.

Opet sam sinoc, legao jutros!

Never argue with an idiot! They will only bring you down to their level and beat you with experience.
standza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-01-2016, 19:52   #18
zunomiljan
Veteran

zunomiljan's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 175
zunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od sirius sem Vidi poruku
Black Horse- vidim pitao si za vaterpolo ima moj Bata kartu al vodi klinca koji je buduchi Shoshtar da ih gleda svaki dan
Cim je neki horse mora da je dobar

Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
zunomiljan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-01-2016, 19:55   #19
Guru
Veteran

Guru's avatar

Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Ja samo Vartu, nema zezanja 💪
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-01-2016, 19:55   #20
dacha
Veteran

dacha's avatar

dacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputaciju

Realno i Bosch kazu kao dobar a kod zene u kolima crkao mesec dana nakon isteka garancije, nakon toga sam i njoj uzeo Vartu. Kod sebe sam stavio Vartu kad sam uzeo auto (2009) i dalje radi kao sat, a i pre toga sam u Hondi imao Vartu, i nikad me u zivotu Varta nije prodala. Samo gledaj da nije "bajat" tj. da je stajao negde po magacinima par godina, koliko se secam ima na njima datum proizvodnje, valjda ne valja kad previse stoje.

Staro 18-01-2016, 20:07   #21
standza
Veteran

standza's avatar

standza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalustandza je za svaku pohvalu

Cuo sam da Varta proizvodi jos neke akumulatore kao sto je Energizer, koji su jeftiniji. Ne znam da li je isplativije to kupiti.

Never argue with an idiot! They will only bring you down to their level and beat you with experience.
Staro 18-01-2016, 20:13   #22
Zvukoljub
Senior

Zvukoljub's avatar

Registrovan: Jun 2012
Godine: 49
E-cig: Kraftшerk
Pohvala: 924
Pohvaljen: 602
Nivo reputacije: 142
Zvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvalu

Meni Varta i Bosch pocrkali za 3 godine, Marelli star godinu dana eno ga na reklamaciji još od pre nove godine, a u ženinim kolima Exide pali kao da je +20.

koliko ušiju - toliko kanala
Zvukoljub nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-01-2016, 20:38   #23
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 779
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Samo ovo

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-01-2016, 20:57   #24
dacha
Veteran

dacha's avatar

taj je slab, treba mu 55 ampera

Zahvalili :
Staro 18-01-2016, 22:32   #25
Haizenberg
Iskusan član

Haizenberg's avatar

Registrovan: May 2014
Pohvala: 80
Pohvaljen: 123
Nivo reputacije: 65
Haizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosiHaizenberg ima čime da se ponosi

Black Horse ne radi vise Sombor sad ih prodaje privatna firma kod Pancevackog mosta.Garancija dve godine.Cena ti je za 55 oko 4500.Mislim da tu nema velike nauke i da su svi priblizno slicni sad zavisi koliko si spreman da odvojis novca.Ja imam Motorcraft placen 190e drzi vec 5 godina a slabo vozim (sto i nije dobro za akumulator).Kad sracunas da je za mene akumulator BH oko 50 evrica znaci da sam mogao da kupim 4 komada i oni bi sa garancijom sigurno drzali 8 godina.

Haizenberg nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-01-2016, 22:35   #26
Vule
Veteran

Vule's avatar

Pohvala: 511
Pohvaljen: 1,011
Nivo reputacije: 202
Vule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputaciju

Samo Exide, ne mora čak ni ona Platinum serija, i "obični" jedu malu decu
Vule nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-01-2016, 01:37   #27
dejka
Iskusan član

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 72
Pohvaljen: 62
Nivo reputacije: 49
dejka je poznat svimadejka je poznat svimadejka je poznat svimadejka je poznat svimadejka je poznat svimadejka je poznat svima

Trebalo bi da je ovako mada ne mora da znači :

Duža garancija = kvalitetnija roba
dejka nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-01-2016, 06:46   #28
Djindjilindji
Veteran

Djindjilindji's avatar

Godine: 50
Pohvala: 673
Pohvaljen: 754
Djindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvalu

Kupi "suvi akumulator".

Послато са D2403
Djindjilindji nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-01-2016, 08:40   #29
standza
Veteran

standza's avatar

Mogu da zakljucim da je najbolje da se uzme najjeftiniji sa 3 godine garancijom i pri izboru, gledati datum kada je proizveden (da nije slucajno bajat). Fala!

Staro 19-01-2016, 08:41   #30
zunomiljan
Veteran

zunomiljan's avatar

Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
zunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvalu

Imislim da exide ima 30 meseci garanciju. To je bitna stavka, jer akumulatori uglavnom crkavaju pocetkom zime, kada padne temperatura, sto znaci da imate garanciju na 3 zime

Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
zunomiljan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:42 sati.