Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Proizvođači
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-07-2017, 17:17   #31
dekifisher
Aktivan član

dekifisher's avatar

Registrovan: Jun 2017
E-cig: iStick + Lemo
Pohvala: 10
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 29
dekifisher je na dobrom putu
Uobičajeno Re: KTS

Ma znam to ali ovo ima neki ukus povracke... fuj. Uopste nije duvanski ukus.
dekifisher nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-08-2017, 22:30   #32
Danone
Veteran

Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 195
Danone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: KTS classic collection

Citat:
Originalna poruka od Piki Vidi poruku
Molim te kad budeš pravio uporedi aromu i gotovu tečnost baš me interesuje kolika je razlika.
Evo da javim utiske

Nije los DYI Destruction

Dozirao sam 10 % sto je u granicama preporuke i mislim da je to taman.Probao posle 6 dana.

Vrlo slicna gotovoj tecnosti..Isto jagoda dominata u pozadini vanila..Duvana ni u tragovima a aroma se vodi kao duvanska..

Ostriji je ukus DYI nego gotova tecnost ali ocekivano jer ja muckam 65-35 pgvg a gotova tecnost je 30-70

U svakom slucaju ja zadovoljan
Danone nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-08-2017, 14:00   #33
MilosBGD
Nov član

E-cig: Eleaf iStick Pico + eGo ONE V2 MEGA
Pohvala: 2
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 28
MilosBGD je na dobrom putu

Parim vec skoro dve nedelje KTS Firebomb LIGHT ME UP, mango i kaktus, odlična je.
Mango je dominantan dok se kiselkast ukus(kaktus) oseti na izdahu, preporuka za svaki dan. Danas planiram da uzmem na probu i ATTACK, breskva-nektarina i kruška, pa javljam utiske.
MilosBGD nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-11-2017, 11:42   #34
MiniM
Senior

MiniM's avatar

Registrovan: Jan 2017
Pohvala: 697
Pohvaljen: 370
Nivo reputacije: 110
MiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosi

Da li je neko probao KTS Firebomb duvanske? DIY varijanta ili gotova tecnost? Ako jeste, neka napise koju rec..
MiniM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-11-2017, 11:51   #35
gogic.bozidar
Senior

gogic.bozidar's avatar

Registrovan: Jun 2014
Godine: 49
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 140
gogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalu

Moja preporuka je Destruction i Reckless.
Možeš ih dozirati od 7-10%, petnaestak dana sazrevanja.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Не слушайте тех, кто говорит дурно о других и хорошо о вас! Л.Н.Т.
gogic.bozidar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-11-2017, 11:55   #36
MiniM
Senior

MiniM's avatar

MiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosi

@Piki
videla sam to, interesuju me misljenja ostalih clanova foruma koji su imali prilike da probaju nesto iz te linije..hvala u svakom slucaju

---------- Post dodan 12-11-2017 u 11:56 ----------

Citat:
Originalna poruka od gogic.bozidar Vidi poruku
Moja preporuka je Destruction i Reckless.
Možeš ih dozirati od 7-10%, petnaestak dana sazrevanja.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Zasto toliki procenat?
Staro 12-11-2017, 12:00   #37
gogic.bozidar
Senior

gogic.bozidar's avatar

Registrovan: Jun 2014
Godine: 49
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 140
gogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalu

Pa takva je preporuka, zavisi od koncentrisanosti arome, slabije su.

Не слушайте тех, кто говорит дурно о других и хорошо о вас! Л.Н.Т.
gogic.bozidar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-11-2017, 12:05   #38
MiniM
Senior

MiniM's avatar

@gogic.bozidar
Hvala!!
Zahvalili :
Staro 12-11-2017, 12:35   #39
drako
Veteran

drako's avatar

Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,385
Nivo reputacije: 257
drako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputaciju

SOS trošim danima unazad, 30:70 pgvg, pravljen na 6% i prosto se davim u njemu. Dominira med, u pozadini cheescake (on mi malo čak i smeta povremeno) a sve na blagoj duvanskoj osnovi.
Ukus same tečnosti je neverovatno izražen tako da sam ciljano smanjio procenat arome, obzirom da sam zahvaljujući @kinkel probao i gotovu tečnost koja je meni bila maltene nesnošljivo jaka.
SOS i u diy i u gotovoj varijanti ima jedan problem, nije baš pogodan da se koristi u javnosti jer za njime ostaje miris ustajalosti, pa čak i mokraće, i to je jedino što me sprečava da ga koristim konstantno.
Mada, cenim da bih posle 5-6 dana korišćenja samo SOS-a nepovratno uništio receptore
Edit:
Trenutno je na sazrevanju caution, i on mi po onome što sam malo testirao, ne obećava a uskoro ću se pozabaviti i turbo loverom.
drako nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-11-2017, 14:34   #40
ljudva
Veteran

ljudva's avatar

Registrovan: Nov 2012
Godine: 51
Pohvala: 1,763
Pohvaljen: 1,306
Nivo reputacije: 239
ljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputaciju

Zato se i zove SOS.Ljude uhvati panika od opojnog mirisa amonijaka i odma SOS
ljudva nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-12-2017, 23:20   #41
petar071
Aktivan član

Registrovan: Oct 2017
E-cig: Jomotech lite 40
Pohvala: 11
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 28
petar071 je na dobrom putu

Zadnjih mjesec dana gledam u te KTS tečnosti, ali nikako da ih probam. Jutros kupovao grijač i kako momak nije imao sitno (čekao sam ga ispred pulta da otvori, kao zadrti junkie), uzmem KTS Citrus iz kolekcije classic. Ne mogu vjerovati kako je dobra. Bar za ovaj prvi dan. Neki pun okus citrusa. Limun prvenstveno, ali ima i malo narandže. Toliko mi je dobra, da sam bez problema sišao sa 16 na 12mg.
petar071 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-12-2017, 23:25   #42
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od MiniM Vidi poruku
Da li je neko probao KTS Firebomb duvanske? DIY varijanta ili gotova tecnost? Ako jeste, neka napise koju rec..
KTS Reckless i DEstruction na 5%,tri nedjelje.Destruction je kokos sa nekim krekerom i vockicama u pozadini,a Reckless lješnik sa karamelom.Na većem procentu posle tri nedjelje mislim da bi bile prejake.Probao sam još i Little Cutie,u pitanju je neka loša vanila pa ga zaobiđi.
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-12-2017, 22:37   #43
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Kako si uspeo da kupis gotovu tecnost i da znas koliko je dozirana i kad je pravljena ?

Podsetnik :
http://e-cigserbia.com/showthread.php?t=24635

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-01-2018, 01:37   #44
classified011
Banned

Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 1
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 0
classified011 je na dobrom putu

KTS Gothic serija se meni svidja.
Daje dobru paru i fin ukus ima.
Ali imam savet za prodavnicu.

Otisao sam da kupim 4-5 tecnosti i posto uzimam 30ml kada ne znam zelim da probam.
Atomizeri koji su AVIVA trznom centru se jako slabo osecaju. Verovatno je to razlog sto sam uzeo Eleaf RY4 a ne KTS RY4 Double. Jedva sam se odlucio koju Gothic tecnost naziruci samo ukus. Grejaci u Ego One se moraju namotati na 1ohm i SS zicom da bi musterije osetile pravi ukus.
To nije bilo pre tako, na onim obicnim olovkicama se osetio bolje ukus.
classified011 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-05-2018, 17:41   #45
pedjabomi
Senior

pedjabomi's avatar

Registrovan: Oct 2015
E-cig: Cuboid mini, Protank 4, Kanger aerotank v2,
Pohvala: 122
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 67
pedjabomi je poznat svimapedjabomi je poznat svimapedjabomi je poznat svimapedjabomi je poznat svimapedjabomi je poznat svimapedjabomi je poznat svima

Stigle su mi dve gotove duvanske tecnosti KTS Firebomb serije Reckless i Destruction i evo utisaka.
Reckless koristim na Aspire Nautilus 2 sa grejacem od 0.7omh na 20w sa maksimalnim otvorom vazduha i d2l uvlacenjem. Fenomenalna aroma, lesnik se bas lepo oseti na kraju.
Probao sam i m2l uvalcenje jer je ovaj atomizer za to i napravljen ali aroma nije toliko izrazena.
Destruction koristim na cuboid miniju sa grejacem od 0.6omh 20w snage otvor vazduha do kraja i d2l uvlacenje. Odlicna tecnost za celodnevno parenje kao i Reckless. Dominantan kokos i na kraju malo jagoda i jos ponesto u pozadini. Grejac od 06omh koji je u stvari predvidjen za m2l se na zalost nije pokazao dobrim resenjem. Naime zbog gustine tecnosti 70%VG 30%pg sam grejac se ne natapa dobro i posle cetri, pet direktnih uvlacenja pojavi se zagoreli ukus.
Sve usvemu tecnosti su po meni bolje, arome izrazenije na d2l uvlacenje nego m2l.
pedjabomi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Proizvođači

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 15:03 sati.