Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Proizvođači
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 06-08-2018, 10:26   #46
milanlaki
Iskusan član

Registrovan: Mar 2013
E-cig: iStick 40w + ProTank 2
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 56
milanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svima
Uobičajeno Re: KTS

Probao samo Parlament i Mango-Kaktus.
Ne znam bas da prepoznajem ukuse kao vecina ovde, note podnote itd... samo znam da mi Parlament odgovara, blaga aroma, ne ostavlja nikakav miris i mogu opusteno ceo dan da je koristim.
Citao ovde za ovaj mango kaktus pa rekoh malo da presecen u toku dana sa necim drugacijim, nikako ne mogu da se naviknem na ovaj mango, previse mi nesto kiselo ostavlja na kraju i bas mi smeta za grlo.

(mtl 1.4ohm/9w, protank 2 i KF v2)
milanlaki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-10-2018, 15:41   #47
Irena
Iskusan član

Irena's avatar

Registrovan: Sep 2018
E-cig: Innokin GoZ, GeekVape ws
Pohvala: 98
Pohvaljen: 226
Irena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosi

Juče sam u prodavnici probala bar 5-6 različitih tečnosti (doduše samo duvanske arome) i nijedna mi nije ostavila naročit utisak. Ne znam, možda je u pitanju i oprema na kojoj se proba (jeste neki mod, ali nzm koji).
Na kraju sam uzela Daff, jer sam rešila da im dam šansu, pošto mi se već desilo da mi se tečnost ne dopadne na prvu, a posle da mi bude super. Parila sam je celo veče sinoć i još uvek me ne oduševljava.
Sa druge strane, French Vanilla mi je je odlična, jako mi se sviđa miris, nije preslatka, sve u svemu sasvim ok. Pomešala sam je i sa Dekang Irish Story koji je uz nju mnogo bolji
Irena nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-10-2018, 11:41   #48
Milosh
Aktivan član

Milosh's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 119
Pohvaljen: 89
Nivo reputacije: 37
Milosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svima

Da malo osvezim temu

Od KTS probao Parlaiment i Shade i fenomenalna mi je i jedna i druga tecnost.

Trenutno parim Gothic seriju, Faith aroma je u pitanju i isto mi je ok, malo je veca kolicina pare jer je 70/30 VG/PG.
Kad zavrsim sa Faith-om tu nastavljam sa Cohiba a posle RY4 Double takodje KTS.
Ni sa jednom nisam omasio za sad, da sam probao i da mi se nije svidelo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-10-2018, 12:52   #49
Reyhan
Iskusan član

Reyhan's avatar

Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 2
Pohvaljen: 95
Nivo reputacije: 42
Reyhan je poznat svimaReyhan je poznat svimaReyhan je poznat svimaReyhan je poznat svimaReyhan je poznat svimaReyhan je poznat svimaReyhan je poznat svimaReyhan je poznat svima

Od KTS probao parlament, cigar i cohiba i meni su te tri potpuno iste tecnosti, propario po tank od svake i prosledio dalje. Volim duvanske ali ove su mi bljak, mozda odgovaraju nekom ko se tek skida sa cigareta.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Reyhan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-10-2018, 13:13   #50
Milosh
Aktivan član

Milosh's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 119
Pohvaljen: 89
Nivo reputacije: 37
Milosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svimaMilosh je poznat svima

Meni je parliament odlican, cohibu jos nisam probao tek cu, ali parlaiment mi je vrh...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Milosh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-10-2018, 13:22   #51
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,319
Pohvaljen: 1,939
Nivo reputacije: 435
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

KTS Real Cigar 12 mg/ml

Kao TPA Western na 1% i 0.5% FlavourArt 7 leaves pomešano.
Može da se koristi, ali nije favorit.

TPA Western volim povremeno, ali na 4-5%, plus procedura zrenja, provetravanje..
FA 7 leaves mi nije legao.
Ps: moj O. dampfer 50/50 nikotin 11 mg/ml je malo jači od ove dvanaestke

Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-11-2018, 07:40   #52
milanlaki
Iskusan član

Registrovan: Mar 2013
E-cig: iStick 40w + ProTank 2
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
milanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svima

Pored Parlamenta i Cohiba mi je OK. Mozda cu da lupim, ali na izdisaju kao da ima nesto cvetno meni nije napadno i mogu da parim ceo dan.
milanlaki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-11-2018, 15:04   #53
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Real cigar?
Cveće? Jednostavno je kiselkast
[to je taj blagi rum šmek od TPA Western]

Staro 02-11-2018, 02:33   #54
Cookie
Veteran

Registrovan: Jun 2018
E-cig: Tripod RTA
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 172
Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu

Real cigar ima neku notu bibera ili peršuna. Nešto oporo i prenaglašeno. Zbog toga ide dobro uz pivo. Cohiba je, sa druge strane, mirišljava. Blago aromatizovan duvan, lepa tečnost.
Cookie nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-11-2018, 11:57   #55
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Citat:
Originalna poruka od Dj_ Vidi poruku
…Jednostavno je kiselkast
[to je taj blagi rum šmek od TPA Western]
Po meni je to FA 7 Foglie ukus, a podnota opora FA Latakia

Ps: ne pijem, pogotovo pivo ne!
Suvo belo vino uz dobro jelo, Irish Cream coffee / Bailey's ponekad(jako retko, samo kad moram)
Staro 10-12-2018, 16:41   #56
Cookie
Veteran

Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu

El Sombrero Tangerina con naranja. Kao one odl school socko makedonske bombone od narandže. Ili Cedevita bombone. Dosta sličan ukus, nije loša tečnost za DL
Staro 11-12-2018, 10:41   #57
Irena
Iskusan član

Irena's avatar

Irena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosiIrena ima čime da se ponosi

Meni sve KTS duvanske tečnosti (a i arome) koje sam probala imaju neki sličan šmek i uopšte me ne oduševljavaju.
Parliament mi je tek podnošljiv, a vidim da je baš popularna aroma. Meni ništa specijalno.

Edit:
Napisano se odnosi isključivo na duvanske, voćne i kremaste su sasvim druga priča.
Staro 11-12-2018, 10:44   #58
Cookie
Veteran

Ja uzimam samo njihov Parliament dok čekam da mi sazri Parliament koji ja pravim. Podnošljiv je, nije loš. Povremeno mogu i Cohiba, Real cigar, Reckless. Nisu loše tečnosti
Staro 11-12-2018, 11:16   #59
Danone
Veteran

Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 195
Danone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvalu

Reckless je meni odlična aroma..Izuzetno dobar spoj lešnika i karamele sa duvanom u pozadini

Sent from my XT1650 using Tapatalk
Danone nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-12-2018, 14:21   #60
Irena
Iskusan član

Irena's avatar

Meni se čini da se jako menja tokom sazrevanja.
U jednom momentu je mirisao fantastično, a pre i posle toga (naročito pre) imao je neki kiselkasti prizvuk.
Na kraju sam dala mužu da ga potroši.
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Gotove tečnosti > Proizvođači

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 13:20 sati.