![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#46 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Probao samo Parlament i Mango-Kaktus.
Ne znam bas da prepoznajem ukuse kao vecina ovde, note podnote itd... ![]() Citao ovde za ovaj mango kaktus pa rekoh malo da presecen u toku dana sa necim drugacijim, nikako ne mogu da se naviknem na ovaj mango, previse mi nesto kiselo ostavlja na kraju i bas mi smeta za grlo. (mtl 1.4ohm/9w, protank 2 i KF v2) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 98
Pohvaljen: 226
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Juče sam u prodavnici probala bar 5-6 različitih tečnosti (doduše samo duvanske arome) i nijedna mi nije ostavila naročit utisak. Ne znam, možda je u pitanju i oprema na kojoj se proba (jeste neki mod, ali nzm koji).
Na kraju sam uzela Daff, jer sam rešila da im dam šansu, pošto mi se već desilo da mi se tečnost ne dopadne na prvu, a posle da mi bude super. Parila sam je celo veče sinoć i još uvek me ne oduševljava. Sa druge strane, French Vanilla mi je je odlična, jako mi se sviđa miris, nije preslatka, sve u svemu sasvim ok. Pomešala sam je i sa Dekang Irish Story koji je uz nju mnogo bolji ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#48 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 119
Pohvaljen: 89
Nivo reputacije: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da malo osvezim temu
![]() Od KTS probao Parlaiment i Shade i fenomenalna mi je i jedna i druga tecnost. Trenutno parim Gothic seriju, Faith aroma je u pitanju i isto mi je ok, malo je veca kolicina pare jer je 70/30 VG/PG. Kad zavrsim sa Faith-om tu nastavljam sa Cohiba a posle RY4 Double takodje KTS. Ni sa jednom nisam omasio za sad, da sam probao i da mi se nije svidelo. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 2
Pohvaljen: 95
Nivo reputacije: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Od KTS probao parlament, cigar i cohiba i meni su te tri potpuno iste tecnosti, propario po tank od svake i prosledio dalje. Volim duvanske ali ove su mi bljak, mozda odgovaraju nekom ko se tek skida sa cigareta.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 119
Pohvaljen: 89
Nivo reputacije: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni je parliament odlican, cohibu jos nisam probao tek cu, ali parlaiment mi je vrh...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
Pohvala: 2,319
Pohvaljen: 1,939
Nivo reputacije: 435 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
KTS Real Cigar 12 mg/ml
Kao TPA Western na 1% i 0.5% FlavourArt 7 leaves pomešano. Može da se koristi, ali nije favorit. TPA Western volim povremeno, ali na 4-5%, plus procedura zrenja, provetravanje.. FA 7 leaves mi nije legao. Ps: moj O. dampfer 50/50 nikotin 11 mg/ml je malo jači od ove dvanaestke ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pored Parlamenta i Cohiba mi je OK. Mozda cu da lupim, ali na izdisaju kao da ima nesto cvetno
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
Nivo reputacije: 435 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Real cigar?
Cveće? Jednostavno je kiselkast ![]() [to je taj blagi rum šmek od TPA Western] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 172 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Real cigar ima neku notu bibera ili peršuna. Nešto oporo i prenaglašeno. Zbog toga ide dobro uz pivo. Cohiba je, sa druge strane, mirišljava. Blago aromatizovan duvan, lepa tečnost.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
Nivo reputacije: 172 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
El Sombrero Tangerina con naranja. Kao one odl school socko makedonske bombone od narandže. Ili Cedevita bombone. Dosta sličan ukus, nije loša tečnost za DL
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Iskusan član
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni sve KTS duvanske tečnosti (a i arome) koje sam probala imaju neki sličan šmek i uopšte me ne oduševljavaju.
Parliament mi je tek podnošljiv, a vidim da je baš popularna aroma. Meni ništa specijalno. Edit: Napisano se odnosi isključivo na duvanske, voćne i kremaste su sasvim druga priča. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
![]()
Ja uzimam samo njihov Parliament dok čekam da mi sazri Parliament koji ja pravim. Podnošljiv je, nije loš. Povremeno mogu i Cohiba, Real cigar, Reckless. Nisu loše tečnosti
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Reckless je meni odlična aroma..Izuzetno dobar spoj lešnika i karamele sa duvanom u pozadini
Sent from my XT1650 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Iskusan član
![]()
Meni se čini da se jako menja tokom sazrevanja.
U jednom momentu je mirisao fantastično, a pre i posle toga (naročito pre) imao je neki kiselkasti prizvuk. Na kraju sam dala mužu da ga potroši. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|