Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke
Zaboravljena šifra? Registracija

Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 05-02-2019, 02:11   #31
Mejden
Senior

Mejden's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: armour pro
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 67
Mejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Šta vam je danas upropastilo dan???

Ne, mislim da ne razumem, al mislim da sam konstruktivno pisao, ali ako uredništvo misli drugačije ja se ne bunim, i apsolutno podržavam uredništvo,! moja malenkost je htela da da samo nešto konstruktivno, al nebitno, ako to nije tako shvaćeno, apsolutno podržavam i nemam primedbi,!! Po mom mišljenju i nemam nekih pametnih postova, al ja sam samo početnik pa molim da me i tako shvatite! Hvala što postojite!

---------- Post dodan 05-02-2019 u 02:39 ----------

Izvinjavam se uredništvu ako sam bio prestrog, nije mi to bila namera.! Hvala na razumevanju!
Mejden nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-02-2019, 03:50   #32
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Pa nije ti niko ništa brisao. Napisao ti Smoki u postu iznad. Možda je net "štucnuo" možda je browser... Svaki od 53 posta koje si napisao je tu. 🍻

EDIT

A to ko je kakav, uđeš na profil pa vidiš gde i šta je ko pisao...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-02-2019, 07:43   #33
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,319
Pohvaljen: 1,939
Nivo reputacije: 435
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-02-2019, 10:17   #34
st.gandra
Senior

st.gandra's avatar

Registrovan: Oct 2016
Godine: 47
E-cig: Gaur 21, Zeus X
Pohvala: 1,617
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 175
st.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputaciju

SBB
Kod njih sam preko 15 god. I sad mi je istekao dvogodišnji ugovor. Za stare korisnike nikakve promocije. Plaćao sam 3800 mesečno,ako pređem na manji paket nemam nikakvih popusta. Ako pređem na veći paket (4000) akcija je da 6 meseci plaćam po ceni starog paketa. Znači uštedeću 1200 din. Izem ti akciju.
Razmišljam se da raskinem ugovor ali prvo da vidim koje su alternative.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
st.gandra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-02-2019, 10:43   #35
samposebi
Senior

Registrovan: Nov 2018
Godine: 53
Pohvala: 325
Pohvaljen: 129
Nivo reputacije: 52
samposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosisamposebi ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od nikolaang Vidi poruku
Danas sam svratio do jedne domaće prodavnice da pazarim malo PG-a. Unutra srećem poznanicu sa sinom koji nema više od trinaest godina (ona mojih godina a sin malo stariji od mog prvenca).Zatičem situaciju gde prodavačica ljubazno objašnjava detetu kako da koristi AIO kit. Ja malo zbunjeno pitam poznanicu u smislu šta ima na šta će ona, dosla majka da kupi sinu elektronsku cigaru. Vidim neprijatno joj, sva u stilu gde sad naidje kad ovo kupujemo. Ja sad skroz zadevećen, promrmljah bolje njih nego analogne...Mali diskutuje sa prodavačicov sve vreme i čujem kako kaže nisu one otrovne? Majka uredno plaća i zagreba na vrata sa malim a ja evo do sad ne mogu da to svarim, niti ću moći.
Razmisljao sam posle, to je posledica svih Youtube, Instagram vejpova, raznih premalo-maloletnih dečaka i devojčica koji dolaze u posed vaping opreme i prave negativnu promociju ove subkulture i na kraju pomagala za skidanje sa smrdara.
I stalno sam se krstio gde su im roditelji?

Onda skontam, možda to i nije loša ideja, ako dete zanima cigara i dim i ako je krao od mame i tate iste (kao 90% nas u tom dobu), bolje mu dati neku ecig da se zeza sa nekom voćnom nulom dok mu ne dosadi.
U svakom slučaju, sve ovo me je kao roditelja potreslo.

To je zaista dobro pitanje imam isti stav kao ti.
Generalno bolje da pare nego da puše, jer sve jedno ako imaju želju za inhalacijom, nešto će uvlačiti. To što je propaganda za Vejp velika, po meni malo utiče.... slično je ono: Da li nasilni filmovi podstiču nasilje? Ne, jer nasilnici bi sve jedno bili nasilni.

Da li treba kao roditelj kupiti e cigaru detetu, apsolutno ne.

Možda se čini dvoličnim odgovarati dete od nečega što sam radiš, ali je još lošija poruka odobravati i podsticati ga da uvlači u pluća bilo šta sem vazduha (ako živi u Pančevu ne valja ni to ), pa makar i videlo da ti to radiš, odobravanjem afirmišeš.
samposebi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-02-2019, 14:39   #36
Raka 1971
Moderator

Raka 1971's avatar

Registrovan: Mar 2016
E-cig: vt75 nano+berserker V1
Pohvala: 756
Pohvaljen: 4,284
Nivo reputacije: 784
Raka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od st.gandra Vidi poruku
SBB
Kod njih sam preko 15 god. I sad mi je istekao dvogodišnji ugovor. Za stare korisnike nikakve promocije. Plaćao sam 3800 mesečno,ako pređem na manji paket nemam nikakvih popusta. Ako pređem na veći paket (4000) akcija je da 6 meseci plaćam po ceni starog paketa. Znači uštedeću 1200 din. Izem ti akciju.
Razmišljam se da raskinem ugovor ali prvo da vidim koje su alternative.

Raskineš ugovor i istog trenutka kad staviš potpis na raskid, kažeš da želiš da sklopiš novi ugovor.
Tako su i mene "vozili" jedno dve nedelje dok me nije posavetovao komšija koji radi kod njih.
Samo obavezno ponesi resiver kad ideš u "akciju".

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Raka 1971 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-02-2019, 14:44   #37
st.gandra
Senior

st.gandra's avatar

Registrovan: Oct 2016
Godine: 47
E-cig: Gaur 21, Zeus X
Pohvala: 1,617
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 175
st.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputaciju

Razmišljao sam dal je moguće tako, ako jeste probaću.

st.gandra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-02-2019, 14:48   #38
Raka 1971
Moderator

Raka 1971's avatar

Raka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputacijuRaka 1971 ima reputaciju

@ St.gandra
Moguće je 100%. Ja sam tako završio raspravu sa njima.

Zahvalili :
Staro 08-02-2019, 15:44   #39
nikolaang
Veteran

Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,342
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 0
nikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od samposebi Vidi poruku
To je zaista dobro pitanje imam isti stav kao ti.
Generalno bolje da pare nego da puše, jer sve jedno ako imaju želju za inhalacijom, nešto će uvlačiti. To što je propaganda za Vejp velika, po meni malo utiče.... slično je ono: Da li nasilni filmovi podstiču nasilje? Ne, jer nasilnici bi sve jedno bili nasilni.

Da li treba kao roditelj kupiti e cigaru detetu, apsolutno ne.

Možda se čini dvoličnim odgovarati dete od nečega što sam radiš, ali je još lošija poruka odobravati i podsticati ga da uvlači u pluća bilo šta sem vazduha (ako živi u Pančevu ne valja ni to ), pa makar i videlo da ti to radiš, odobravanjem afirmišeš.
Ne znam Raka, potpuno bizarna situacija. U svakom slučaju, danas su deca mnogo pametnija od nas nekad (za neke stvari...), jedina garancija je neumoran rad sa njima.

nikolaang nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-02-2019, 15:48   #40
Raka 1971
Moderator

Raka 1971's avatar

@nikolaang
Nisam komentarisao taj post. Nije da nisam hteo, ali sam se nekako suzdržao.....
Moj komentar je bio na problem koji ima @st.gandra

Staro 08-02-2019, 18:06   #41
milanlaki
Iskusan član

E-cig: iStick 40w + ProTank 2
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 56
milanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svima

Nece sbb da sklopi novi ugovor za istu adresu na isto ime, mora da prodje neko vreme. Moze, ali neko drugi sa drugim prezimenom. Tako je barem u BG. Ali verujem cim spomenes da vracas opremu ponudice ti vec nesto. Ili ne diraj nista i nastavi da placas tih 3800 i toeto.

milanlaki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-02-2019, 18:12   #42
Raka 1971
Moderator

Raka 1971's avatar

Sklopio novi ugovor 5 min nakon raskida prethodnog, na istu adresu, isto prezime....samo ženino ime🤣🤣🤣. Čak mi i isti resiver dali.

Staro 08-02-2019, 18:18   #43
milanlaki
Iskusan član

E-cig: iStick 40w + ProTank 2
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 56
milanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svimamilanlaki je poznat svima

Pa da, mora drugo ime. Siguran sam da u nekom ranijem periodu nisu dozvoljavali ni prezime jer sam se raspitivao. Inace su teske qrve ovi iz sbb

milanlaki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-02-2019, 18:33   #44
gogic.bozidar
Senior

gogic.bozidar's avatar

Registrovan: Jun 2014
Godine: 49
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 140
gogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalu

O SBB-u sve najgore
Teško da bi našli firmu koja ima gori odnos prema svojim korisnicima od kojih žive.
Mislim da mi je jedna od većih grešaka koje sam napravio u životu to što sam prešao sa mts BOX-a kod njih. Srećom, ističe mi uskoro ugovor
gogic.bozidar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-02-2019, 21:43   #45
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,319
Pohvaljen: 1,939
Nivo reputacije: 435
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Ništa.
Istrip

Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:28 sati.