Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke
Zaboravljena šifra? Registracija

Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 28-09-2014, 23:10   #16
Djindjilindji
Veteran

Djindjilindji's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 50
Pohvala: 673
Pohvaljen: 754
Nivo reputacije: 175
Djindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Pomoc mobilni

Kako popraviti beteriju najlakse.Narucite novu I odmah nakon toga vasa stara proradi kao da joj nikada nista nije falilo.Meni se ovo redovno dogadja.
Djindjilindji nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-09-2014, 23:28   #17
zogu
Moder

zogu's avatar

Registrovan: Dec 2011
E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Nece da smeta druga u rezervi, bolje da obe rade

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-09-2014, 23:31   #18
Djindjilindji
Veteran

Djindjilindji's avatar

Djindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvaluDjindjilindji je za svaku pohvalu

Naravno:-)
Staro 28-09-2014, 23:42   #19
teodorica
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 48
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 132
teodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponosi

Da ne otvaram temu,i meni se pojavi problem ali sam ga sam napravio.Caletu se na nokia 6233 izgubio kalkulator i ja rekoh da uradim ceo update softvera preko nokia softwarw updater.Dosao do 80% i kraj i ja debil prekinem ceo proces jer retry nije radio.Telefon mrtav,kad se ukljuci samo beo ekran.Odradim flesovanje preko Nokia Phoeniks,instalira sve komponente,ali ne moze da podigne sistem iz boota,samo prikazuje error kao nepoznatu usb konekciju.Pokusam fles sa Infinity Box Best,ali stalno prikazuje range code error u programu,znaci nista.Sto je najgore,staru N73 sam uradio update iz prve sa NSU i radi ekstar,a ovaj caletov mi doslo da ga tresnem o beton.
Izgleda da ne gine fles u servisu,ali rekoh da li se neko bakcao sa pomenutim programima
teodorica nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 00:04   #20
scooter
Moder

scooter's avatar

E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 458
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Ako je prošao instalaciju sa Pnoenixom trebao si ga raskačiti , izvaditi bateriju i posle par sekundi vratiš probaš jel pali ...ako ne pali onda nije dobro flashovao ...Nisam ljubitelj Phoenixa i uglavnom sam koristio JAF za te stvari , ovde imaš objašnjeno kako se fleshuje sa njim :
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=uP9EiKo8eaM

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 12:22   #21
Sava89
Veteran

Sava89's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 426
Sava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputaciju

Djindji jel kad ga staviš da se puni i dodje do 62% jel ti lampica sija zeleno ili jel i dalje na crvenom al neće dalje da puni ? Takodje dal si pokušavao da ga ostaviš na punjacu još sat- sat ipo kad dodje do 62% ?

Ovo je naj verovatnije do softvera, baterija i kad riknjava telefon će prijaviti 100% napunjenost iako se baterija može isprazniti 5x brže nego kad je nova.

Kako god ako imaš root može lako da ti sredimo kalibraciju.
Sava89 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 12:30   #22
Djindjilindji
Veteran

Djindjilindji's avatar

Savo,počeo je da puni kako treba,sad je sve ok.Zezao me je sigurno nedelju dana i čim sam bacio pitanje na forum on proradio,što je dokaz da je ovaj forum i lekovit,pored još jednog faktory reseta.U svakom slučaju HVALA:-)
Staro 29-09-2014, 13:17   #23
zogu
Moder

zogu's avatar

Registrovan: Dec 2011
E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Kod:
https://plus.google.com/u/0/105051985738280261832/posts/FV3LVtdVxPT
Kod:
http://www.androidauthority.com/the-top-3-android-battery-myths-46924/
I ima jos toga, mrzi me da trazim. A strucnjaci neka kalibrisu svoje baterije (i ja sam bio jedan od njih naravno).

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 14:10   #24
teodorica
Veteran

Godine: 48
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 132
teodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponosi

Eureka,sredio konacno 6233 preko feniksa.Stavio product code za nokia 6233 i odradio flesovanje do kraja.Evo radi ka zmaj
teodorica nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 17:15   #25
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,708
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316
PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

Zogu.. da, ali ja pod calibration mislim na deo gde OS izgubi "krajeve"..
Kada se koriste više baterija, ili se stalno samo dopunjuje, pa još i restartuje u toku punjenja, ili promeni verzija firmware, pa i resetuje uređaj posle - hoće da 0% nije nula i 100% nije sto.
Odavno ne koristim root, kao ni kasnije menjanje ROMs - ali kalibrišem porodično.
Tada mogu primetiti posle recimo dva, tri meseca (200-400 dopunjavanja) - da lepo pada do 1% i onda mu treba npr. pola sata da se isključi (što je meni sa trenutnim uređajem ekvivalent 10% napunjenosti/korišćenja). Znači OS kaže 1%, baterija/napon kaže 10%..
Ima nešto tu kod merenja/procene, ne znam šta - ali dolazi do razilaženja.
Plus, ne često, ali jesam nailazio na slučajeve da dođe do npr. 80% i punjenje stane (tj. napon jeste na 100, ali OS prikazuje 80). Kao i da dođe do 100, a i dalje puni (svetli crveno).
Pa, kada se isprazni do isključenja i bez prekida napuni do kraja (i nešto vremena preko) - bude prikaz/očitavanje ok.
Neko vreme..

Ima i Android da ovo radi sve bolje u novijim verzijama. Ja se vratio na JB, a dok sam bio na KK početkom godine - ne sećam se više. Verovatno je bila preventivna kalibracija posle update.. i ne sećam se jesam li posle gledao stanje u narednim mesecima (pre prelaska na JB sa drugim uređajem).

ps. Sirius.. ma da, ako se ne uplićeš - sve ok. Factory reset je jedan klik. Sačuvaju se kontakti samo. Ili ako je bilo uključeno backup-ovanje na account. Nije ništa teško. Ali, ko ne voli da mu misli - bolje neko ko iskustava ima.

Vapor running through my veins
PøisøN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 18:27   #26
banema
Veteran

banema's avatar

Registrovan: Jan 2014
E-cig: IPV D3, Rose V2s, By.Ka
Pohvala: 1,977
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 220
banema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputaciju

Ja se izvinjavam ako miniram temu.
Imam i ja cudan problem sa mobom.U pitanju je ZTE Blade III.Bio je na Vipovoj mrezi ali je dekodiran.
Radio je normalno neko vreme i evo sada je poceo da mi mesa brojeve :
npr: Scooter vise nije Scooter nego je tamo neki Zeljko IBM.....Zogu naprimer uopste ne postoji......tj neke brojeve mi je izmesao a neke je podveo pod drugo ime.
Da li neko ima pojma o cemu se radi i kako da resim problem?

"Dunav se uliva u Tamiš iz svih mora i okeana , Pančevo , to je kad se vratiš sam u sebe jednog dana". @Mika Antic
banema nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 18:58   #27
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

Haha, na forumima za fonove je uvek živo, kao i ovde za e-cig - uživaj i ne sekiraj se
Prvo, pravi se periodičan backup bitnog (kao za sve vezano za/na rad sa kompom) u momentu kada je sve ok (Export to, posle Import from SD)
To je najbolji put do razrešenja.
Drugo, ako koristiš Viber, FB i slične apps (i uključio si sinhronizuju) - ja obično rešenje nemam (koristiš li?).
Treće, ako neko drugi ideju nema - ako si imao uključenu sinhronizaciju sa svojom Google nalogom, obriši Data za Contacts iz App Manager-a, vrati backup kontakta sa naloga - i nadaj se da je tada ok. Ili je barem isto.. a onda da vidimo kako dalje. Naravno, prvo isključi grupu Viber i društvo (opet - ako su uključeni/imaš ih).

Zahvalili :
Staro 29-09-2014, 19:08   #28
banema
Veteran

banema's avatar

Registrovan: Jan 2014
E-cig: IPV D3, Rose V2s, By.Ka
Pohvala: 1,977
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 220
banema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputaciju

Auu @Poison pa ovo je haos sta si mi napisao.
Vajber imam.
AppMenager je mislis Task menager?
Evo sad radim beckup na SD Card....verovatno ce beckupovati tako razmontirane kontakte?

"Dunav se uliva u Tamiš iz svih mora i okeana , Pančevo , to je kad se vratiš sam u sebe jednog dana". @Mika Antic
banema nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 19:16   #29
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

U stvari, prvo - imaš li u Contacts uključen prikaz samo Phone?
Ima prikaz Google, FB, SIM.. tebi je bitan prikaz Phone.
I taj prikaz ide na SD (takav kakav je).

Apps Manager - u novijim verzijama Android-a (od JB čini mi se) naziva se Apps (u Settings).
Tu imaš sve aplikacije i kada uđeš dalje u neku - ima opcija Clear Data (što je u principu reset (briše sve) te aplikacije).

ps. U prvom postu pod "prvo" sam mislio pre bilo kakvog problema. Posle je kasno
Ali, da vidimo u tvom slučaju kako je.
Ja ne dozvoljavam da se problem javi, pa u principu i nemam iskustvo šta se sve može rešiti radeći nešto što ja nisam (tako da probaj sve, nema se šta izgubiti).

pps. A Viber je app za izbegavanje. Ali.. kada je mnogi imaju, šta da se radi.

Zahvalili :
Staro 29-09-2014, 19:45   #30
comid
Veteran

comid's avatar

Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 370
Pohvaljen: 329
Nivo reputacije: 159
comid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosi

I meni je tako zte pobrljavio,i to kada sam instalirao viber.
comid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 02:13 sati.