![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
| Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#61 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Planiras da nosis sa sobom 30 ml tecnosti, 5 tankova, 1 malu bateriju i bez rezervne glave?
Malo neracionalan izbor, previse tecnosti premalo autonomije, pored baterije koja je tu slaba karika sta ako crkne glava? Ja bih na tvom mestu taj spisak za nosenje napolje malo revidirao, da ne dodje Marfi i resetuje ti taj brojac koliko si bez cigara...
|
|
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
ex-eRoller
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,601
Pohvaljen: 2,451
Nivo reputacije: 450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok zato i pitam iskusne clanove,znaci ubaciti i atomizer...koju velicinu onda da narucim?
Eroll ima 2 batt a u torbicu bi i trecu stavila |
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eh postavljas pitanja na koja ne postoji univerzalni odgovor vec je stvar individualnih potreba i afiniteta.
Tecnost i tankovi - znas kolika ti je dnevna potrosnja i odredis optimalnu kolicinu tecnosti koju nosis kad nisi kuci. Baterija - znas kolika ti autonomija treba za jedan dan pa po tome odredis i to. Jedna rezervna glava u slucaju da ova koju koristis iznenada odluci da umre, izgubi performanse jer treba da se cisti ili ti ispadne cigara pa se zezne itd. Jednostavno gledas da pored dovolno tecnosti dok nisi kuci imas backup za svaki deo koji moze da prestane da radi a to su baterija, glava itd. i da ti to bude dovoljno dok ne stignes do kuce. Ako ti ne znas sta treba da ti sadrzi vaperski kompletic za napolje budi sigurna da tek mi ne znamo ![]() I za ove savete da potpises peticiju za ukidanje tendera za zakup Mamule da ne zavrsi kao Arza, hteo sam ja ali ne moze posto nisam CG drzavljanin a jako volim to ostrvo a posto sam svake godine u HN-u tamo sam redovan gost. Klikni OVDE za link od peticije.
|
|
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
ex-eRoller
Nivo reputacije: 450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sta ti je ovo narandzasto i zeleno ispod bocica?
|
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 54
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zelena je kutijica za baterije a narandzasto je u stvari crvena sanyo baterija
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
ex-eRoller
Citat:
Oformila kompletic:rezervni atomizer,bateriju,tecnost,ketridze...i sve stalo u malu ego torbicu
|
|
|
||
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#70 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ala si mu sasio svecano odelo
:thumbup:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Veteran
Pohvala: 1,990
Pohvaljen: 2,073
Nivo reputacije: 372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam ja,devojka je...Ali u svakom slucaju bitna je zastita
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Znam da nisi ti
jedino ako nisi snajder a i na slici ti mnogo velika ruka (za zensku). Ti si ga samo lepo obukao Lepo uradjeno.:thumbup: Posto devojka misli na tebe,zeni ti to odma
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Veteran
Pohvala: 1,990
Pohvaljen: 2,073
Nivo reputacije: 372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najjace je sto sam smestio MOD,klir,tecnost,rezervnu bateriju,kantal,fiber,iglu 0.8 i 1.2 ,pincetu i dve namotane microcoil glave sa vatom
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Tagovi |
| futrola |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|