|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
09-04-2019, 20:36 | #1 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338 |
Renova zero pod sistem
Renova pod zero dolazi u sledecim bojama:
- Black - Rainbow - White - Silver - White bleed - Orange - Artic blue - Red - Green - Blue - Black bones Specifikacija: - Product Size: 31 x 13.5 x 80.2mm - Refillable Tank Capacity: 2ml - Resistance: 1.0ohm - Power Range: 9-12.5W - Built-in Battery: 650mAh - Charging Current: 1A U pakovanju: - Zero Mod 650mAh - 2ml Refillable Pod (1.0ohm) - E-juice Filling Bottle (10ml) - USB Charging Cable - User Guide - Warranty Card Renova zero pod sistem je veoma mali pod sistem, dimenzije uredjaja su: 31 x 13.5 x 80.2mm, tako da je ovaj pod sistem vrlo pogodan za nosenje bilo gde. Ovo je uredjaj koji koristi omni plocu sa automatskom kotrolom temperature sto je vrlo dobro. Takodje na ovom uredjaju mozemo podesavati i snagu sto je jos jedna dobra strana kod ovog uredjaja. Sto se kvaliteta uredjaja tice, kvalitet izrade je dobar a kvalitet boje takodje za sada deluje sasvim odlicno. U pakovanju se dobija jedna bocica koja ima kapacitet 10ml koja treba da se koristi kako bi se napunio kertridz. Sa gornje strane uredjaja se nalazi kertridz i odmah mogu reci da je sam usnik vrlo udoban za koriscenje, takodje vrlo se lepo vidi koliko je tecnosti u kertridzu. Kapacitet kertridza je 2ml sto je vrlo dobar kapacitet za pod sistem, ako koristite nic salt tecnosti u ovom pod sistemu mislim da ce kapacitet biti dovoljan. Sa donje strane kertridza se nalazi konekcija, a takodje ovde imamo i dva magneta koji drze kertridz odlicno u mestu, nema sanse da slucajno ispadne, magneti su zaista odlicni. Takodje sa donje strane se nalazi slot gde se sipa tecnost. Kod ovog pod sistema imamo press to fill sistem punjenja sto znaci da ne postoji nikakav cep vec je samo potrebno pritisnuti bocicom i napuniti kertridz, naravno na ovaj nacin se kertridz puni veoma brzo i lako sto je vrlo dobro. Bocica koja se dobija u kutiji se koristi kako bi se napunio ketridz i da bi sve bilo kako treba morate da koristite ovu bocicu. U svakom slucaju punjenje je odlicno reseno. Kapacitet bocice je 10ml, tako da uvek sa sobom mozete da nosite i bocicu i bez ikakvih problema dopunite kertridz. U ovom uredjaju se nalazi keramicki grejac i otpor ovog grejaca je 1ohm, a odmah cu reci da grejac radi vrlo lepo. Od detalja na uredjaju sa jedne strane postoji gravura "Renova", a sa druge strane se nalazi gravura "Zero". Sa donje strane uredjaja se nalazi usb port koji se koristi za punjenje baterije. Uredjaj ima ugradjenu bateriju koja ima kapacitet 650mah sto je mogu reci odlican kapacitet za ovako mali uredjaj. Ovde mozete da koristie punjac od 1A tako da ce baterija da se napuni prilicno brzo. Na ovom uredjaju takodje postoji jedan mali prekidac i ovaj uredjaj mozete ugasiti na pet klika na prekidac, takodje se na isti nacin uredjaj i pali. Ovaj prekidac se takodje koristi kada zelite da promenite snagu klikom tri puta na prekidac i ovde se nalazi led svetlo kako bi ste znali kako je uredjaj podesen i to: - Zeleno svetlo: 12.5w - Plavo svetlo: 10.5w - Crveno svetlo: 9w Takodje ovde imamo i indikator baterije sto meni licno mnogo odgovara na pod sistemu: - Zeleno svetlo: 100% - 70% - Plavo svetlo: 70% - 30% - Crveno svetlo: 30% - 0 Uredjaj radi u konstantnom rezimu rada sto je dobro jer ce uvek raditi onako kako ga vi podesite. Kao sto sam rekao uredjaj koristi omni board i ima kontrolu temperature, ovo je dobro zato sto vam grejac nece zagoreti ukoliko se kertridz isprazni, tako da cete uvek znati da nemate tecnosti u kertridzu ako zaboravite da pogledate. Kako uredjaj radi i moje misljenje: Prvo cu da krenem od kvaliteta samog uredjaja, ovde mogu da kazem da je uredjaj vrlo kvalitetan i da nema nikakvih mana sto se toga tice, sve je na svom mestu, boja deluje vrlo kvalitetno i mislim da se nece tek tako izguliti. Usnik vrlo dobar po mom misljenju i udobniji od mnogih koje sam koristio. Punjenje kertridza je reseno odlicno i meni se licno svidja jer se puni veoma lako samo pazite da ne izgubite bocicu. Proizvodjac kaze da bi kertridz trebao da se zameni posle 5 punjenja. Kolicina pare na ovom uredjaju je veoma dobra za jedan pod sistem dok je aroma takodje dobra, a mogu reci i najbolja od svih pod sistema koje sam ja koristio, aroma je vrlo izrazena i oseti se svaka nota iz tecnosti, koristio sam nic salt tecnost 35mg/ml i throat hit je sasvim dobar. Sto se protoka vazduha tice, protok vazduha je odlican i vrlo dobar za pravi mtl, takodje vazduh je najbolji od svih pod sistema koje sam ja licno probao. Tako da sto se tice performansi mogu da kazem da ovaj pod sistem radi odlicno. Kapacitet baterije mislim da je dobar, a takodje bateriju vrlo brzo mozete napuniti. Svidja mi se sto postoji indikator baterije, a jos bolje je to sto postoji mogucnost da se menja snaga pa mozete podesiti to sto vama odgovara, a uz sve to uredjaj mozete ugasiti ukoliko to zelite. Mislim da je ovaj pod sistem vrlo dobar i definitivno najbolji od svih uredjaja koje sam ja koristio, tako da ako gledate da uzmete pod sistem ovaj svakako ima preporuku ukoliko volite pravi mtl, ako kupite ovaj uredjaj necete pogresiti. Mane: - Sam uredjaj nema nikakvih mana sve radi kako treba, jedina mana koju mogu da izdvojim je to sto se u pakovanju nalazi samo jedan kertridz Dobre strane: - Dobar kvalitet izrade - Dobar kvalitet boje - 2ml kapacitet - Bocica u pakovanju - Punjenje je odlicno reseno - Indikator baterije - Mogucnost da se podesava snaga - Mogucnostg da se uredjaj ugasi - Odlican protok vazduha - Vrlo dobra aroma - Uredjaj je vrlo kompaktan - Uredjaj ima kontrolu temperature - Radi odlicno Kod:
https://www.buybest.com/product/Vaporesso-Renova-Zero-Starter-Kit-650mAh_59397.html |
19-05-2019, 15:38 | #2 |
Junior Admin
Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2804 |
Re: Renova zero pod sistem
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
20-05-2019, 00:23 | #3 |
Moderator
Registrovan: Feb 2016
Godine: 33
Pohvala: 2,998
Pohvaljen: 1,600
Nivo reputacije: 260 |
Odlična ideja. @c-hell verovatno si skoro gledao Alien protiv Predatora..
|
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
24-05-2019, 16:54 | #4 |
Senior
Registrovan: Jun 2014
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 140 |
@Bet
Sve, sve ali u onom dugačkom postu u temi "POD vs MOD", ne odgovori na pitanje od milion dolara. Za sve ovo vreme koliko imaš Zero u rotaciji, da li se ikada desilo da promeni režim rada u toku korišćenja sam od sebe??? |
Не слушайте тех, кто говорит дурно о других и хорошо о вас! Л.Н.Т.
|
|
Zahvalili : |
24-05-2019, 22:10 | #5 |
Video recenzent
Registrovan: Aug 2012
Godine: 37
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,266
Nivo reputacije: 1349 |
@gogic.bozidar Ma kakvi, to se Dušan nešto z. Vukao sam i prazan kertridž 20x i ništa. Zeleno pa zeleno.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
25-05-2019, 10:07 | #6 |
Junior Admin
Kako i ne bi kada mu je recezent pogrešno objasnio:
I jedna stvar koju ni shone ni bet nisu pomenuli. Period razrade ovih keramičkih grejača može biti bolan. To sam provalio kada sam prvi put sipao tečnost koju poznajem (Vaporever Tribeca) Prvih 1ml minimum hoću d'umrem od smrdljive keramike. Pod napunjen juče oko 17h. Ostavljen do jutros i povučeno više od 20 puta na suvo... FUJ! |
|
|
25-05-2019, 11:31 | #7 |
Video recenzent
Opa, pazi stvarno. Kontra sam rekao.
A upustvo niko ne gleda. A za break in ne znam sta da ti kažem. Imao sam kertridže koji loše rade od samog starta, ali ni jedan nije smrdeo na Kinu. Javi posle koliko je "izlapela Kina". Sent from my SM-N950F using Tapatalk |
|
25-05-2019, 11:42 | #8 |
Junior Admin
Smrad Shenzhena polako lapi posle odprilike 1ml...
Da ideš kod lepotice Tie na obuku. http://www.youtube.com/watch?v=THhyS...ature=youtu.be |
|
|
25-05-2019, 14:59 | #9 | ||
Senior
Pa ja ovde, za moje pojmove, više nego jasno i nedvosmisleno objasnih:
Citat:
Citat:
Da pored ovog off-a kažem i nešto korisno za Zero, ne treba da vas brine to što dobijate samo jednu bočicu za punjenje jer svaka bočica sa čvrstim i dovoljno uskim vrhom puni kertridž bez problema. |
||
|
|||
25-05-2019, 15:02 | #10 |
Junior Admin
Jel ti smrde novi grejači prvi mililitar?
|
|
|
25-05-2019, 15:12 | #11 |
Senior
Ovo je moje prvo iskustvo sa keramikom tako da nisam baš kompetentan, ali kad sam probao prvi kertridž nikako mi se nije svideo ukus na početku, toliko da sam mislio da ga verovatno neću ni koristiti, posle se taj šmek izgubio, ne znam baš tačno posle koliko ali relativno brzo.
Na dva druga kertridža koje sam posebno naručio, nisam imao tih problema sa šmekom. |
|
|
25-05-2019, 15:51 | #12 |
Junior Admin
Moguće je da je i do klasične kineske boljke... QC
|
|
|
25-05-2019, 18:48 | #13 |
Veteran
Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 171 |
Jel može neko ko je koristio Phix da ga uporedi sa Zerom?
|
25-05-2019, 19:59 | #14 |
Video recenzent
Nije baš fer porediti ih jer Phix stiže sa napunjenim kertridžima, 50mg i skuplji je dosta, ali ajde da probam.
U Phixu su odlične tečnosti, radi odlično, lagan je, dimenzijama sličniji cigareti i ima užasan punjač. Ako sve razlike stavimo sa strane, Phix je bolji. Ako sve razlike uzmemo u obzir, mrtva trka. Sent from my SM-N950F using Tapatalk |
|
25-05-2019, 20:14 | #15 |
Veteran
Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 171 |
Mislio sam na užitak pri parenju, protok vazduha... Jasno mi je da su prednosti Renove kapacitet baterije, cena kertridža
|
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|