![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,878
Nivo reputacije: 318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
Ja ovaj pod još uvek koristim relativno retko, tipa kada idem do grada i sl. Tako da je "prešao" svega jednu glavu do sada i ja problema nisam imao. I iako je prethodni Aegis Pod model koji koristim duže od godinu dana, pravi "mali tenk" (svašta je prošao uz mene i dalje se dobro drži), i iako to isto očekujem i od naslednika, ipak jesam skeptičan u pogledu auto draw tastera. Nekako sam odlučio da mu dam šansu i oslonio se na uvek pozitivno iskustvo sa Geekvape uređajima koji su izgleda pravljeni da (po)traju. A i generalno izbora nisam imao.. jer, sada mnogi pod sistemi imaju obe mogućnosti aktivacije, ili čak jedino auto draw opciju. Plus, nisam razmišljao o tome da se može pokvariti tako, da se spontano aktivira. Više sam računao na mogućnost da se pokvari totalno (da uopšte ne radi), pa sam tada računao na firing taster koji je prisutan. Pa tako.. videćemo. A što se samog kvara tiče, verovatno su ljudi koji su problem imali već pokušali, ali mene zanima da li su isprali automatski taster vodom i sl. Jer, iako je pod konstruisan tako da teško može procureti, ako do toga ipak dođe, tečnost lako pronađe put do tastera. Ja bateriju redovno brišem vlažnom krpom, taster izduvam, a i celu bateriju operem pod mlazom vode ponekad. Dosta se prašine i svega ostalog tu nakupi.. (naročito u outdoor aktivnostima) PS Što se auto draw funkcije tiče, meni se nije dopalo dok sam zamišljao kako izgleda taj doživljaj (navikao sam na fizičke tastere i to je), međutim, sada koristim jedino baš nju. I jako mi se dopada.. |
|
Vapor running through my veins
|
||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
Poalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|