![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#91 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 44
Pohvala: 2,842
Pohvaljen: 1,261
Nivo reputacije: 304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ako je takva situacija odmah nakon muckanja onda je ok .kad odstoji onda se razbistri
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 13
Pohvaljen: 54
Nivo reputacije: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sacekacu do sutra onda, necu dodavati aromu. Ovo mi se prvi put desava. Do sada uvek providno.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 796
Pohvaljen: 906
Nivo reputacije: 175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja takođe dugo koristim isti taj nikotin,ali još jači,od 100mg i boja nikada nije bila ni približno tako tamna.Uvek je lepe,providne boje čak i nakon dugog niza meseci od kada je otvorim i uđe vazduh.Jednom mi je boca trajala baš dugo jer sam imao predhodno zalihe tečnosti i nekih 30ml nikotina mi je stajalo oko 6-7 meseci,e tek nakon tog perioda je malo počeo da menja boju,ali opet nije baš toliko bio tamne boje.Probaj po malo i ako ne grebe grlo i nije ljuto,onda bi trebalo da je dobar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 48
Pohvala: 2,424
Pohvaljen: 1,537
Nivo reputacije: 264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Predzadnji nic salt koji sam uzeo kod njih je bio baš, baš tamne boje. I potrošio se.
Sada, da li je nikotin oksidacijom izgubio na jačini (i da li to uopšte radi), ne znam. Ja ništa bitno primetio nisam. Jedino mi je smetalo što su sve DIY tečnosti bile te ružne tamno braon boje. Poslednja isporuka je nešto bolja. Iako tamnije od skroz prozirnog, kako i treba biti, ipak je bolje i tečnosti sada izgledaju normalnije. Biće da je to kako im naiđe.. |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Iskusan član
![]()
Nemam iskustva sa drugim proizvodjačima, mućkam nekih 3 godine i uvek sa umbrella nikotinom. Do sada uvek skroz providan. Možda, kada smućkam bazu pa ostavim da se nadje tj da po potrebi dodam aromu, se desi da dobije neku žućkastu jedva primetnu boju, ali ovo iz flašice braon izadje sve. Flašica na slici ima 110ml Pg i 240ml Vg pa deluje svetlije.
Bzvz je sto puštaju tako u prodaju, da li menjaju dobavljače ili šta već rade ![]() ![]() Videću do sutra kako će biti. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Iskusan član
![]()
24h posle. Kada smućkam parlament bledji je nego ova baza. Miris je OK tj kao i ranije.
Mozda probam manju kolicinu da napravim pa da probam, ali nesto me odbija. Videcu jos, verovatno odustajem od umbrelle, i ranije su bile neke serije koje su smrdele pa sam reklamirao itd. ![]() Послато са SM-G965F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 30
Nivo reputacije: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja uzimam Eldin nikotin, isto tako do skora im je uvek bio prvodian, blago zute boje. Ali, poslednje dve ture im je tamno crveni. Prodavac mi je rekao da je "nikotin uredu, nije oksidirao, boja je takva jer koriste druge sirovine za prozivodnju; niko im se nije zalio." Ja nisam primetio promenu u ukusu i sl., ali mislim da je agresivniji za sluznicu.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Iskusan član
![]()
Pa izgleda da je tako.
Iz Umbrelle dobio odgovor da je boja takva jer je oksidirao nikotin i da je osim boje sve isto i da je bezbedno za upotrebu ![]() Послато са SM-G965F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,388
Pohvaljen: 740
Nivo reputacije: 150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Edit: Nadovezao sam se na post - o Eldinoj oksidiranoj bazi govorim,da ne bude zabune. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#101 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 30
Nivo reputacije: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moze mod da premesti postove ako hoce
Nego, sto se tice ukusa, mirisa, meni je taj (Eldin) crveni nikotin isti. Ali je definitivno ostiriji u pm. Pece sluznice. Sinoc sam nasao staru gorila bocicu od 120ml, ostalo na dnu mozda 10ak ml tecnosti sa starim nikotinom. Upadljiva razlika. Mislim bezveze, moracu da trazim drugi nikotin; jer prema prodavcu nikotin nije oksidirao, nego je Elda presla na druge sirovine, tako da ne verujem da ce se vrate na ovaj stari. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Iskusan član
![]() Citat:
Da li je tečnost oštrija (kako se pisalo u prethodnim postovima) nažalost ne mogu da kažem jer me već 10ak dana muče neke alergije itd... Pod stare dana počelo da mi smeta sve što cveta izgleda pa me grlo grebe u svakom slučaju ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Veteran
![]() Registrovan: May 2014
Pohvala: 703
Pohvaljen: 332
Nivo reputacije: 170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da li je neko skoro uzimao Eldin nikotin? Koristim ga zadnjih godinu dana i bio sam zadovoljan ali se sad dvoumim posle ovih komentara da nije više isti kao pre.
Ako neko ima preporuku za nikotin iz domaćih prodavnica. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|