|
|
Alati za teme | Način prikaza |
14-08-2018, 19:31 | #1 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338 |
Joyetech eGo aio 10th anniversary
Joyetech ego aio 10th anniversary edition dolazi u tri boje:
- Crna - Siva - Bela Size: 19 x 119mm E-liquid Capacity: 2ml Coil head: BF SS316 0.6ohm Head Output mode: Direct Output Battery capacity: 1500mAh U kutiji se dobija: - eGo AIO Kit(10th Anniversary Limited Edition) - 2x BF SS316 0.6ohm Head - USB cable - eGo AIO drip tip - Warranty Card - Warning Card Ova verzija all in one uredjaja je napravljena specijalno za desetogodisnjicu Joyetech-a. Malo je drugacijeg dizajna od prethodne verzije i po meni malo lepse izgleda. Ovo je uredjaj uglavnom namenjen za pocetnike za mtl koriscenje, moze da se povlaci i direktno u pluca ukoliko neko tako zeli, ali sa drugim grejacima. Uredjaj se moze kupiti u crnoj boji sa sivim detaljima, sivoj boji sa crnim detaljima i beloj boji sa crvenim detaljima. Uredjaj je jako malih dimenzija, duzina uredjaja je 119mm, a precnik je 19mm, jako je zgodan za koriscenje i nosenje svuda. Sama izrade deluje okej, a videcemo kako ce se boja pokaziti kod ovog novog modela, posle nekih nedelju dana se jos nigde nije izgulila, a uredjaj sam cesto nosio sa sobom. Ja sam dobio crnu boju i na njoj su sivi detalji, gore pri vrhu se vidi natpis "Joyetech", a pri dnu se moze videti "eGo AIO". Uredjaj dolazi sa 510 drip tipom crne boje, a u pakovanju se dobija jos jedan providni drip tip. Sto se crnog drip tipa tice u njemu se nalazi spirala koja sprecava eventualni spit back, providni drip tip nema ovu spiralu. U principu i jedan i drugi su sasvim okej za koriscenje. Ispod drip tipa se nalazi top cap i kod ove verzije je malo drugaciji top cap nego kod prethodnog modela, na top capu se nalaze ukrasni detalji koji pomazu da se lakse skine top cap sa uredjaja. Sto se podesavanja protoka vazduha tice vazduh se podesava veoma lako, to jest prsten se okrece lagano, mozda i malo lakse nego sto bih voleo ali deluje kao da se ne moze poremetiti podeseni protok vazduha nasumicno. Ovde ne postoji nikakav stoper tako da se prsten za podesavanje protoka vazduha moze okretati beskonacno. Na prstenu se pored ostalih detalja nalazi i jedan detalj u obliku strelice i kada se ta strelica gadja sa iznad obelezenom tackicom vazduh je otvoren maksimalno, vazduh je takodje otvoren maksimalno kada je strelica na suprotnoj strani od tackice. Vazduh je smanjen do kraja kada je strelica pod uglom od 90 stepeni od tackice. Jedna od zastita na ovom uredjaju je child lock, tako da kad treba da se sipa tecnost u tank ili da se zameni grejac top cap se otvora tako sto se prvo pritisne na dole i onda se odvrne. Grejac se srafi u dimnjak i lako se menjaju grejaci, takodje tank ne mora da se skroz isprazni da bi se zamenio grejac sto ce verujem nekome odgovarati. Uz uredjaj su stigla 2 grejaca sa otporom 0.6ohm. Ovi 0.6ohm ss grejaci su predvidjeni za koriscenje izmedju 15-28w. Ovo su isti grejaci kao i kod prethodnika tj. isti grejaci kao i kod cubisa. Kapacitet tanka je 2ml, sto je za pocetnika po meni i vise nego okej, a takodje jasno moze da se vidi kolicina preostale tecnosti. Odmah pored stakla je na uredjaju obelezeno dokle sme da se napuni tank da slucajno ne procuri kada se vraca grejac u tank. Punjenje tanka je vrlo lako jer se skida ceo top cap pa se tank moze napuniti sa bilo kojom bocicom bez ikakvih problema. Na uredjaju se nalazi usb ulaz preko kog se puni uredjaj. Baterija je 1500mah sto je opet za nekog pocetnika i vise nego dovoljno za ceo dan, otprilike baterija izdrzi malo vise od 2 tanka. Uredjaj ce svetliti dok je na punjacu, a kad je baterija napunjena svetlo ce se ugasiti. Moze da se pari dok je uredjaj na punjacu i ego aio ima opadajuci rezim rada, odnosno izlazna snaga ce zavisiti od napunjenosti baterije. Na uredjaju se takodje nalazi prekidac. Prekidac blago viri tako da se uvek vrlo lako pronadje na uredjaju, prekidac za sada radi sasvim okej i nikakvih problema nema sa njim. Prekidac moze da se koristi i kaziprstom i palcem bez ikakvih muka. Ego aio se pali na 5 klila na prekidac, a na isti nacin se i gasi. Uredjaj ima ugradjeno led svetlo koje se moze podesavati po zelji. Kada je svetlo upaljeno svetlo ce se videti u tanku, usb ulazu i prekidacu. Kada je uredjaj ugasen treba da se zadrzi prekidac dok se ne upali svetlo, a zatim se jednim klikom menja boja svetla. Takodje se moze podesiti da uredjaj ne svetli uopste, ukoliko neko ne voli da mu uredjaj svetli. Moze se izabrati izmedju sledecih boja: - Crvena - Zuta - Zelena - Plava - Tamno plava - Bela - Ljubicasta Ako izaberete neku od boja svaki put kada se pritisnete prekidac uredjaj ce svetliti u toj boji, zbog mogucnosti da svetli lakse se moze videti preostala kolicina tecnosti u tanku. Od zastita na uredjaju ovde imamo zastitu da se baterija ne prepuni i da se ne isprazni previse. Kako uredjaj radi Ja sam poceo da parim sa starim cubisom, tacnije pre toga sam pokusavao ali nije islo sve dok nisam nabavio cubisa i od kad sam ga nabavio ja sam ostavio cigarete, takodje imam jos jednog prijatelja koji je kao pocetnik bio vrlo zadovoljan cubisom. Tada sam mislio da je aroma odlicna na tom atomizeru medjutim vremenom se ispostavilo da sa nekim drugim grejacima moze da se obezbedi bolja aroma, mislim iskljucivo na fabricke grejace. Aroma je prisutna naravno ali svakako nije intenzivna, ne bih da uporedjujem ovaj grejac sa atomizerima koje stalno koristim ali sto se fabrickih grejaca tice postoje grejaci koji ce obezbediti bolju aromu. Ja sam gore rekao kako sam sa ovim grejacima prestao da pusim, tako da ako ovo gledam objektivno mislim da ce svaki pocetnik misliti da je aroma dobra i da ga to nece muciti uopste. Sto se dobrih stvari tice kod ovog atomizera i sta bi trebalo biti bitno nekom pocetniku, uredjaj je vrlo kompaktan sa odlicnom baterijom unutra, pocetniku ce lagano izdrzati baterija celog dana. Secam se da sam ove grejace koristio otprilike po 20 dana bez problema to jest bez zagorelog ukusa, a koristio sam svetliju tecnost tada. Grejaci mogu da se nabave i u domacim prodavnicama i nisu uopste skupi s obzirom da ce jedan grejac trajati dosta dugo. Tako da ce i ovo biti dobra stvar. Takodje u ovom uredjaju mogu da se ubace i drugi grejaci od cubisa, tako da ako je nekom malo toplija para sa ovim grejacima od 0.6ohm, uvek moze koristiti cubisove grejace od 1ohm ili 1.5ohm. Ko zeli topliju paru preporucio bih 0.6ohm ss grejac, a ko zeli da dobije hladniju paru neka u startu kupi 1ohm ili 1.5ohm grejace. Ako neko zeli uredjaj da koristi za povlacenje direktno u pluca i to je moguce sa grejacima od 0.5ohm. Sa grejacima od 0.6omh nisam ni jednom primetio spit back. Kolicina pare je vrlo dobra ili bolje receno odlicna za ovakav uredjaj. Postoji i rba glava za ego aio ali tu glavu ne bih preporucio jer sam je imao i nikakve posebne rezultate nisam dobio, tako da ako neko kupi ovaj uredjaj neka se drzi fabrickih grejaca, a ovo najvise vazi za pocetnike. Ovo je uredjaj za one koji zele nesto jednostavno i da nije velikih dimenzija, da je zgodno za u dzep tako da je okej i za iskusnije kao neki pomocni komplet za do grada ili slicno. Mislim da je uredjaj pouzdan i da ne bi trebalo da ima problema u radu, ja za sada nikakvih problema nisam imao, radi sve kako bi i trebalo da radi. Sto se preporuke tice, za pocetnike je ovo sasvim okej uredjaj i ako izuzmemo malo slabiju aromu za moj ukus ovo je vrlo dobar uredjaj i verujem da pocetnik moze ostaviti cigarete sa njim, jer ja vec jesam sa istim ovim grejacima. Kod:
https://www.urvapin.com/joyetech-ego-aio-kit-10th-anniversary-version.html |
18-11-2023, 12:06 | #3 |
Nov član
Registrovan: Nov 2023
Pohvala: 1
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 6 |
Re: Joyetech eGo aio 10th anniversary
Prvi uredjaj koji sam kupio sa gomilom gotovih tecnosti. Cak kupio i nove grejace koji mi i dalje stoje u autu. Tri dana posle kupovine sam ih zvao i pitao da li su uredjaji pokvareni jer sam kupio dva komada (sebi i zeni) ili su jednostavno smece od uredjaja. I lepo mi rekli da ih vratim i dve nedelje posle toga vratili mi pare, a ja taj dan kada sam ih vratio otisao u drugu prodavnicu i kupio x ross. Za mene taj aio je smece nakvece i u zatvor bi stavio onoga ko je to pustio u prodaju jer po meni nije za ljude.
|
Zahvalili : |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|