|
|
Alati za teme | Način prikaza |
20-09-2020, 22:11 | #1 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338 |
Uwell evdilo
Uwell evdilo colors:
- Silver - Black - Blue - Purple - Red Specifications: - Size: 47.4mm x 32.5mm x 83.7mm - Material: Zinc Alloy, PC & Stainless Steel - Battery type: Dual 18650/20700/21700 - Power range: 5-200W In the box: - EVDILO Mod - Batteries Sleeves (included in the battery chamber) - Micro USB Cable - User's Manual Uwell evdilo je mod koji radi sa dve baterije i ovaj mod radi od 5w - 200w. Kvalitet izrade ovog moda je dobar, mod deluje sasvim okej i bez nekih zamerki. Od detalja na uredjaju sa zadnje strane se nalazi "Uwell", a sa prednje strane se nalazi "Evdilo". Ono sto je veoma dobro po meni kod ovog moda je to sto radi sa dve 21700 baterije. S obzirom da mod radi sa dve 21700 baterije mogu da kazem da je prilicno okej dimenzija, dimenzije moda su 47.4mm x 32.5mm x 83.7mm. Mogu da kazem da je ovo najudobniji mod koji sam ja probao a koristi dve 21700 baterije, ja sam veoma zadovoljan koliko je udoban za koriscenje. Sa gornje strane uredjaja se nalazi konekcija koja je na sredini, navoji ovde su sasvim okej i nisam imao nikakvih problema. Ovde se nalazi pozlacen samopodesavajuc pin. Konekcija je blago podignuta sto se meni svidja jer se mod nece guliti sa gornje strane od atomizera. Na ovom modu mozete da koristite atomizere do 30mm u precniku bez da atomizer strci sa strane sto je dobro. Sa zadnje strane moda se nalazi poklopac za baterije, a sa donje strane moda se nalazi polugica koju treba da povucete kako bi ste otvorili poklopac za baterije. Poklopac za baterije ima malo lufta sto moze biti zamerka za nekog. Mogu da kazem da se poklopac za baterije skida i vraca bez ikakvih problema, a takodje se lako menjaju i baterije. Kada skinete poklopac mozete da vidite obelezeno kako se stavljaju baterije u mod. Ovaj mod kao sto sam rekao radi sa dve 21700 baterije sto je zaista odlicno po mom misljenju. U pakovanju se dobijaju i adapteri za 18650 baterije pa mozete da koristite i 18650 baterije ako zelite. Ja licno ovde koristim 21700 baterije. Na prednjoj strani moda se nalazi prekidac, ekran, plus i minus dugmici i usb port. Prekidac je kliktav i radi veoma lepo. S obzirom na to gde se prekidac nalazi nije nezgodan za koriscenje, moze se vrlo lako koristiti kaziprstom ili palcem. Plus i minus dugmici takodje rade bez ikakvih problema. Ovde nemamo usb c port sto ce verovatno biti mana za nekog. Ekran na ovom uredjaju nije u boji, ali ekran je veoma lepo osvetljen i sve se lepo vidi na ekranu. Ovaj uredjaj se pali i gasi kada kliknete 5 puta na prekidac. Kada upalite uredjaj u power rezimu rada na ekranu ce biti sledece: - Power - W - V - Resistance - Time - Battery indicator Da bi ste na ovom uredjaju promenili rezim rada treba da kliknete 3 puta na prekidac, a od rezima rada imate power rezim rada i tcr. Ovaj uredjaj mozete da zakljucate skroz kada klinete na prekidac i na minus dugme, na isti nacin se i otkljucava. Takodje ovde mozete da zakljucate i samo plus i minus dugmice kada zadrzite plus i prekidac. Kako ovaj uredjaj radi i moje misljenje: Dakle uwell evdilo je mod koji ima dosta lep dizajn po mom misljenju. S obzirom da je ovo mod koji koristi 21700 baterije mogu da kazem da je mod jako udoban i od svih modova sa 21700 baterijama koje sam koristio ovaj je najudobniji i najmanji. Na ovom modu mozete da koristite atomizere do 30mm u precniku sto je sasvim okej za moje potrebe. Svidja mi se sto je konekcija blago podignuta pa se mod nece guliti sa gornje strane. Prekidac i dugmici rade veoma lepo i nisam imao nikakvih problema. Ovde nemamo usb c port sto ce mozda biti mana za nekog. Ekran ovde je odlican, veoma je lepo osvetljen i sve se lepo vidi na ekranu. Poklopac za baterije ima malo lufta sto ce biti mana za nekog, moze blago da se pomera gore dole. Uredjaj je kompatibilan sa 21700, 20700 i 18650 baterijama sto je zaista odlicno po mom misljenju. Ja koristim 21700 baterije i veoma sam zadovoljan. Sto se tice rada moda, za sada je sve kako treba, mod radi dobro za moje potrebe. Ukoliko volite modove sa dve 21700 baterie i ne smeta vam mali luft kod poklopca za baterije mod ima preporuku od mene jer mi se najvise svidja od svih 21700 modova koje sam ja koristio. Mane: - Poklopac za baterije ima malo lufta - Nema usb c Dobre strane: - Dobar kvalitet izrade - Svidja mi se dizajn i dimenzije moda - Veoma udoban za koriscenje za dual 21700 mod - Kompatibilan sa 21700, 20700 i 18650 baterijama - Prekidac i dugmici su dobri - Dobro osvetljenje ekrana - Lako se menjaju baterije - Konekcija je blago podignuta pa se mod nece guliti od atomizera - Atomizeri do 30mm u precniku - Jednostavan za koriscenje Uredjaj se moze kupiti ovde: Popust kod: EVDM8 Kod:
https://www.sourcemore.com/uwell-evdilo-vape-mod.html |
Zahvalili : |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|