|
|
Alati za teme | Način prikaza |
19-01-2021, 20:45 | #1 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338 |
Freemax maxus 100w
Freemax maxus 100w colors:
- Blue Green - Green Orange - Orange Black - Black Red - Red Yellow - Yellow Blue Specificaions: - Size: 134.5mm x 27.9mm x 37.5mm - Output voltage: 0.7-7.5V - Charger Specification: 5V/2A - Output Mode: Power/VPC/Bypass/TC-TI/TC-SS/TC-NI/TCR - Battery: Compatible with 21700/20700/18650 battery - Tank Capacity: 5ml - Resistance Range: 0.1-3ohm In the box: 1* Freemax Maxus 100W VM Mod (18650 Battery Adapter) 1* Freemax Fireluke 3 Tank Resin Edition (Freemax 904L X2 Mesh Coil 0.2ohm pre-installed) 1* Extra Freemax 904L X1 Mesh Coil 0.15ohm 1* Extra Glass Tube 5ml 1* Extra O-ring 1* Type-C USB Cable 1* Warning Card 1* Warranty Card 1* User Manual Ovaj komplet se moze kupiti u nekoliko razlicitih boja, a ja imam limited edition, dakle u ovoj boji se ne moze kupiti komplet. Ovaj komplet se sastoji od Fireluke 3 atomizera i maxus 100w moda. Atomizer: Atomizer koji stize uz mod je po meni dosta lep, licno mi se svidjaju atomizeri od Freemaxa, drugaciji su od ostalih atomizera. Uz atomizer se u pakovanju dobijaju dva grejaca i ukupno dva tanka koji izgledaju drugacije. Kvalitet izrade atomizera je dobar i tu nemam nikakvih zamerki. Atomizer stize sa 810 drip tipom i drip tip je sasvim okej za koriscenje, ali naravno ukoliko se vama ne svidja ovaj drip tip mozete ovde da koristite bilo koji drugi svoj drip tip. Ovo je atomizer koji se puni sa gornje strane. Na gornjoj strani atomizera mozete da vidite tackicu gde treba da gurnete top cap kako bi ste videli rupu gde se sipa tecnost. Rupa je sasvim okej velicine i tecnost se sipa veoma lako. Za sada sistem funkcionise kako treba ali vremenom ce se top cap sigurno lakse otvarati. Atomizer stize sa bubble staklenim tankom i kapacitet ovog tanka je 5ml sto je zaista odlican kapacitet. U pakovanju dobijate jos jedan bubble stakleni tank, a ovaj tank ima kapacitet od 5ml kao i ovaj koji stize na atomizeru. Na bazi mozete da vidite detalje kako bi ste lakse podesili vazduh. Na prstenu za vazduh se nalaze dva slota za vazduh i ovde imamo granicnik, a sta podesite na jednoj strani isto ce biti i na drugoj. Vazduh se ovde podesava lako i bez ikakvih problema. Uz atomizer stizu dva grejaca i oni se srafe na bazu. Jedan od grejaca koji stize u pakovanju je 904L x2 mesh grejac i ovaj grejac ima otpor 0.2ohm. Drugi grejac koji stize uz atomizer je 904L X1 mesh grejac i ovaj grejac ima otpor 0.15ohm. Mod: Da krenem od kvaliteta izrade, mod deluje vrlo solidno u ruci i skoro sve na modu je uradjeno kako treba. Ovaj mod radi do 100w i radi sa jednom baterijom. Sa gornje strane moda se nalazi konekcja i ona je blago podignuta sto mi se svidja jer se mod nece guliti sa gornje strane. Navoji su ovde dobri, a pin je pozlacen i samopodesavajuc. Na jednoj strani moda se nalaze vratanca za baterije. Na donjoj strani se nalazi slot pa mozete noktom lako da skinete poklopac. Poklopac stoji u mestu uz pomoc magneta ali poklopac ima blagi luft sto ce biti zamerka, na to sam mislio kada sam rekao da je skoro sve uradjeno kako treba. Ovaj mod radi sa 18650, 20700 ili 21700 baterijom sto je zaista odlicno. U pakovanju dobijate adapter za 18650 bateriju ukoliko nemate vecu bateriju. U ovom modu nije bitno kako ubacujete baterije sto je jako lepo, tacnije ne morate da pazite kako je baterija okrenuta. Na prednjoj strani moda se nalazi prekidac, ekran, plus i minus dugmici i usb port. Ovaj uredjaj ima usb tip c port sto je odlicno i njega mozete da koristite za punjenje baterije. Prekidac i dugmici rade jako lepo i za sada nema nikakvih problema. Prekidac je kliktav i sasvim je okej za koriscenje. Na ovom modu nemamo ekran u boji sto ce se nekima svideti, a nekima nece. Osvetljenje ekrana je dobro pa se sve lepo moze videti na ekranu. Ovaj uredjaj mozete da ugasite odnosno upalite kada kliknete 5 puta na prekidac, a kada upalite uredjaj u vw rezimu rada na ekrau cete videti: - Power - Indikator baterije - W - Puff counter - Ohm - V Kada zadrzite plus i minus dugmice zakljucacete ih, a na isti nacin ih otkljucavate. Kada kliknete 3 puta na prekidac ulazite u meni: - Mode ( power, vpc, bypass, tc ti, tc ss,tc ni, tcr1,2,3) - Set ( timeout, coil test, puff, time, c/f, reset) - Info ( battery, version, temp) - Exit Kako ovaj komplet radi i moje misljenje: Ovaj komplet je dostupan u vise boja sto je lepo, a kvalitet izrade kompleta je dobar. Pakovanje je takodje okej jer se u njemu dobijaju dva grejaca i dva stakla za tank. Sto se atomizera tice, lepo je sto dolazi sa 810 drip tipom pa mozete da koristite bilo koji svoj drip tip ovde. Sipanje tecnosti je lako i za sada sistem radi lepo. Kapacitet od 5ml je odlican kapacitet po mom misljenju ali nema obicnog stakla u pakovanju, samo bubble. Podesavanje vazduha je jednostavno, vazduh se podesava veoma lako. Sto se tice rada ovog atomizera nemam nikakvih zamerki, atomizer radi odlicno. Ja volim freemax sub ohm tankove jer mi daju najbolju aromu od svih sub ohm tankova. Sto se tice moda, svidja mi se sto je konekcija podignuta i mod se nece guliti sa gornje strane od atomizera. Mod je lepo zaobljen i udoban je za koriscenje. Mod koristi 21700, 20700 i 18650 baterije sto je po mom misljenju odlicno. Poklopac za baterije ima lufta i to ce biti zamerka. Ekran je lepo osvetljen i sve se lepo vidi na ekranu, a ovde imamo i usb tip c sto je odlicno. Po mom misljenju ovaj komplet je i vise nego solidan komplet, svidjaju mi se i mod i atomizer. Mane: - Nema obicnog tanka u pakovanju - Poklopac za baterije ima luft Dobre strane: - Dobro pakovanje - Atomizer je kompatibilan sa 810 drip tipovima - Lako punjenje odozgo - 5ml kapacitet - Dva bubble tanka - Odlicna aroma - Konekcija blago podignuta - Kompatibilan sa 21700, 20700 i 18650 baterijama - Usb c - Udoban za koriscenje - Jednostavan za koriscenje Uredjaj se moze videti ovde: Kod:
https://www.freemaxvape.com/maxus-100w-kit/ |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|