Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Opuštanje > U slobodno vreme
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 10-08-2019, 12:42   #811
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 186
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Koji mobilni telefon koristite?

uzela huawei p30 i oduševila se a bila sam sumnjičava, sjajan telefon po svim parametrima ali baterija je neverovatna ne mogu da je ispraznim u toku dana šta god da radim na telefonu

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-08-2019, 12:58   #812
BobanNB
Veteran

BobanNB's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 50
E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 360
BobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputaciju

Од среде узео Редми ми 9т....задовољан телефоном.....остаје још само да видим дал ћу бити "пре".

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
BobanNB nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-08-2019, 13:05   #813
misko
Senior

Registrovan: Jan 2014
E-cig: Nemesis + KFL+v2
Pohvala: 529
Pohvaljen: 154
Nivo reputacije: 77
misko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosi

Xiaomi Mi 9T je rebrandovan Redmi K20. Pogubićemo se po oznakama

Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
misko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-08-2019, 13:21   #814
dgproduction
Veteran

dgproduction's avatar

Registrovan: Nov 2015
E-cig: Chauvet Hurricane 700
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 325
dgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputaciju

Stigao pre par dana i veoma prijatno iznenadjen, verovatno najkompletniji galaxy do sada, mislim na seriju 10 generalno.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

I need a beer
dgproduction nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-08-2019, 13:47   #815
Pablito
Senior

Pablito's avatar

Registrovan: Jan 2018
E-cig: Istick pico 75w;smok 220
Pohvala: 723
Pohvaljen: 1,005
Nivo reputacije: 169
Pablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputaciju

Auu covek ne zna koji telefon da uzme vise a moram da uzmem novi posto mi cerka otima mate 20 lite(super fon) pa ne znam koji da uzmem,ako neko ima predlog koji od ovih telefona da kupim..
Huawei mate 20 pro
Samsung galaxy s10e
Samsung A80
Xiaomi mi 9
Ili neka neko preporuci neki samo bez jabuke

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Pablito nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-08-2019, 13:56   #816
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 186
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

huawei

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-08-2019, 14:07   #817
misko
Senior

Registrovan: Jan 2014
E-cig: Nemesis + KFL+v2
Pohvala: 529
Pohvaljen: 154
Nivo reputacije: 77
misko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosi

Kod:
http://kmv.to/vs/UCJv19
Ako ne boluješ od brendova izbor je logičan. Mi 9. Samsung S10e mu je najbliži ali košta skoro duplo više

Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
misko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-08-2019, 14:31   #818
Pablito
Senior

Pablito's avatar

Pablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputacijuPablito ima reputaciju

@CatVape imam mate 20 lite i ekstra je ali jbg cerka 16g hoce dobru kameru itd pa ide njoj ovaj a lomim se izmedju mate 20 pro,mi 9,s10e.. @misko lomim se sad izmedju mi 9 i mate 20 pro,mada mi 9 ima 8gb ram a mate 20 pro 6gb ali otporan na prasinu i vodu ima ip68 i prosirivu memoriju(mada i 128gb puna kapa).. Videcu imam fore do septembra dok cerka ne krene u skolu i taman joj 3 septembra rodjendan.. Hvala puno

Staro 10-08-2019, 15:39   #819
dragon
Veteran

dragon's avatar

Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 393
dragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputaciju

@Pablito svi pomenuti mobilni nisu losi, ako ne kupis Xiaomi Mi 9 pogresio si da se nelazemo
dragon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-08-2019, 16:52   #820
miljushm
Iskusan član

miljushm's avatar

Registrovan: Aug 2019
E-cig: Punk 86W/Galaxies MTL RTA
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 48
miljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosi

Moj glas ide za mi9. Koristim xiaomi mi mix 2s a pre njega sam imao jeftinije xiaomije. Ne menjam brend. Na mix2s odlicna kamera. Na mi9 moze samo biti bolja.
miljushm nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-08-2019, 17:04   #821
Vlada1701
Iskusan član

Vlada1701's avatar

Registrovan: Apr 2019
Godine: 25
Pohvala: 27
Pohvaljen: 44
Nivo reputacije: 32
Vlada1701 je na dobrom putuVlada1701 je na dobrom putuVlada1701 je na dobrom putuVlada1701 je na dobrom putuVlada1701 je na dobrom putu

@Pablito ako gledas sa najboljom kamerom, samsung je uvek bio i uvek ce sa bude telefon sa njboljom kamerom jer imaju i najbolje senzore, sad mu se huawei dosta priblizio ali je samsung i dalje bolji ali i najskuplji od svih. Mi 9 je hardwerski najjaci ali tih 8gb rama nikad neces iskoristiti bez obzira na sve. Ali ako ti je do cene rekao bih da je Mi9 najisplatljiviji za taj novac.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vlada1701 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-08-2019, 18:02   #822
apotekar
Veteran

apotekar's avatar

Registrovan: Sep 2015
E-cig: Menja se u skladu s mogućnostima.
Pohvala: 1,761
Pohvaljen: 1,907
Nivo reputacije: 287
apotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputaciju

Od toga navedenog, da trošim moje pare Mi 9 bez razmišljanja. Da trošim tuđe, opet. Mate 20 pro je već star model, S10e preskup. U Mi 9 najjači procesor koji će raditi odlično još dugo, dugo, super kamera, pokriva sve što može da ti zatreba. I daleko najbolji odnos cena/kvalitet. Ja sam do sad imao Mi Note, još radi kao prvog dana posle 4 godine, Redmi note 5 sad koristim. Sve u svemu koji god Xiaomi da kupiš za te pare je najbolji
P.S. A 80 je ooooogroman. I isto preskup.
apotekar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-08-2019, 18:36   #823
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 191
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Telefon od 50-60€ sa 2GB RAM,16GB interne memorije uz SD od 32GB i 10-12MP kamere meni radi odličan posao.Onaj ko zna šta mu je potrebno i poseduje aplikacije koje zaista koristi,njemu ne treba 100 GB RAM,a oni stručnjaci sa 100+ instaliranih aplikacija od kojih se koriste max 7,onda RAM koči i ljudi viču pokvarem mi tel,mnogo usporio.Nije pokvaren nego izbriši druže ono što ne koristiš ili prinudno zaustavi aplikacije i neće da koči.Tako sam pre godinu i nešto kupio za smešne pare odlične telefone koji su imali mnogo besmislenih app,sve su radile istovremeno i kočile RAM.Čovek viče pokvareno,kada sam ga sredio,obrisao gomilu gluposti telefon je bio kao munja.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-08-2019, 18:53   #824
Pablito
Senior

Pablito's avatar

Sad gledam Mi 9 ima samo 64gb bez prosirive memorije e sad jedino da pojurim varijantu sa 128 gb,imam na mate 20 lite 64gb pa bih uzeo ili 128gb ili bar da ima prosirivu memoriju..

Staro 10-08-2019, 18:58   #825
rade014
Iskusan član

rade014's avatar

Registrovan: Sep 2017
Pohvala: 19
Pohvaljen: 79
Nivo reputacije: 45
rade014 je poznat svimarade014 je poznat svimarade014 je poznat svimarade014 je poznat svimarade014 je poznat svimarade014 je poznat svimarade014 je poznat svima

Ja koristom iphone 7 128gb i odusevljen kako radi i kamere su mnogo dobre a samo 12 mp a prednja 7mp

Sent from my iPhone using Tapatalk
rade014 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Opuštanje > U slobodno vreme

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:55 sati.