![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#121 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 48
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Imam pitanje:
Pošto mi ove godine ističe postpejd-ugovor, planiram da prenesem broj u Telenor, i uzmem njihov Prenesi i surfuj Standard paket. E sad, nisam ljubitelj pametnih telefona, ali nemam nameru da uzimam neki low-end telefon, tako da, iako se osećam prinuđenim, uzeću neki smartphone, i tu leži kvaka: Koji od ponuđenih, za koji ne treba da se doplati, tj. da bude za 1 dinar? Nisam škrt već je takva situacija. Android OD skoro nikako ne poznajem, a koliko sam čuo, Nokia Lumia telefoni se nisu baš proslavili(razmatrao sam 630 dok nisam čuo da nije baš dobra opcija) ali na znam koliko je istine u tome, pa rekoh da pitam ovde jer vidim da ste svakako upoznatiji sa tematikom od mene. Hvala svima unapred na pomoći! |
Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Veteran
Pohvala: 903
Pohvaljen: 211
Nivo reputacije: 123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bih uzeo BlackBerry® Q5
Kod:
https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/BlackBerry®/Q5 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Za taj blackbery je doplata na pomenutom paketu skoro 20.000 din
![]() Xperia E4 je sasvim ok fon za 1 dinar uz taj paket (PiS standard). Pritom video sam da sad imaju neku akciju 30% popust na pretplatu i telefon na rate. ![]() Kod:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Sony/Xperia_E4 |
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#124 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 726
Pohvaljen: 267
Nivo reputacije: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uz uslove koje si naveo, tj. Telenor, prenesi i surfuj standard i 1 dinar ovaj:
Kod:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Sony/Xperia_E4 Kod:
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_e4-6882.php Kod:
http://www.benchmark.rs/artikal/test_sony_xperia_e4-3841 ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Veteran
Nivo reputacije: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam napomenuo, ŠljAMSunga neću ni pod tačkom razno.
Ovaj Sony koji ste mi preporučili mi se jako dopada, od procesora i RAM-a, preko kamere, pa do baterije! Prosto mi je čudno da je ovakav telefon u ovom paketu po ovoj ceni... ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Veteran
![]()
Jedina sitnica me brine, ako je stvarno sitnica, a to je da baterija nije izmenjiva već deo zadnjeg poklopca.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Veteran
Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kod vecine novih telefona je tako, tj baterija nije izmenjiva. Nemoj to da te brine, ionako je garancija 2 godine, a novi telefoni toliko i izdrze, tj zastare. Taman ce ti isteci i ugovor za 2 godine i uzimas novi tel.
|
Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 438
Pohvaljen: 579
Nivo reputacije: 154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I uvek je pametnije da uzmes 50 % popusta na pretplatu i kupis telefon za kes.
|
Opet sam sinoc, legao jutros!
Never argue with an idiot! They will only bring you down to their level and beat you with experience. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 53
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 531 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije uvek... samo ako ima kesha za telefon, a ja sam skapirao da covek nema kesha za aparat.
|
"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Veteran
Pohvala: 438
Pohvaljen: 579
Nivo reputacije: 154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I ja sam skapirao da je tako. Kazem bas zbog toga. Mozda je bolje da saceka. Moj izbor telefona je Nexus.
|
Opet sam sinoc, legao jutros!
Never argue with an idiot! They will only bring you down to their level and beat you with experience. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
evo slike telefona sa skinutim poklopcem... ![]() |
|
Hedonizam jača organizam! ;]
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 51
Postovi: 4,425 E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E jbga... Menjamo ovde celije na svakakvim regulisanim modovima a problem je jedan telefon...
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Veteran
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Estariol ona xperia što ti nude ima očaj čip ...tako da očekuje lagove, sa istorijom kakvu sony ima ne ocekuj nešto specijalno ni dobar system pogotovo ne na MTK čipu a kamoli update na low endu sa gpu starom ko biblija
![]() Moj savet bi ti bio da uzmeš telefon za kesh i samo karticu na postpaid gde hoćeš s kojim hoćeš paketom. Isplatljivije ti da daš 200e za vrh telefon u keshu nego da ti uzmu isto toliko za neko smeće poput e4 a vrlo moguće i više ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Veteran
Pohvala: 2,212
Pohvaljen: 5,766
Nivo reputacije: 1038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Savo, coveku mozda zadovoljava potrebe taj telefon, a kako sam ga i video uzivo, nije los, baterija mu je extra, brzo radi, kamera mu nije jaca strana, po danu je izuzetno upotrebljiva.
Ne treba svakome premium telefon friends |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Veteran
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam ni rekao da mu treba premium, za te pare sto ce dati na ugovor pametnije mu da doda jos 100e na vrednost E4 i da kupi flagship iz 2013 koj je u svakom pogledu bolji od te xperije x10. Em ce ga izaci jeftinije kad se sracuna sve skupa.
Samo moje misljenje naravno friends |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|