Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Pipe, box & wood MOD
Zaboravljena šifra? Registracija

Pipe, box & wood MOD e-lule, boks MODovi i MODovi od drveta

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-03-2015, 00:15   #16
nemirko
Veteran

nemirko's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,065
Pohvaljen: 648
Nivo reputacije: 187
nemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Eleaf iStick Mini

vidi ovo, tasteri ostali celi

i can't keep calm i'm nemirko
nemirko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-06-2015, 21:45   #17
jasambre
Iskusan član

jasambre's avatar

Registrovan: Jun 2013
Pohvala: 115
Pohvaljen: 45
Nivo reputacije: 55
jasambre je na dobrom putujasambre je na dobrom putujasambre je na dobrom putujasambre je na dobrom putujasambre je na dobrom putu

Da li baterija moze da se menja (kad dodje vreme za to)
jasambre nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2017, 14:31   #18
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 32
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 155
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

Zapalio sam se opasno za ovaj mod zbog cene i zbog gabarita zato sto mi treba nesto tako malo za posao. Video sam ga na aliju za 15$. Ja bi na njemu koristio Nectar koji ne koristim preko 10w. Zna li neko kako se pokazao ovaj mod, kako radi, kako radi kad mu je baterija pri kraju? Koja baterija je u njemu? Koliko traje baterija na 1om?
Ako znate predlozite mi neki drugi mod da je mali i da je za slicne novce.
Ako ima neko na prodaju ovaj mod neka ponudi.

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2017, 15:24   #19
Hobbes
Iskusan član

Registrovan: Feb 2016
Pohvala: 172
Pohvaljen: 271
Nivo reputacije: 69
Hobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosiHobbes ima čime da se ponosi

Ne bi ja preporucio tu bateriju za nektar na 1om.
Nisam siguran al mislim da ispod 1oma ne moze da se koristi, sto znaci da bi bio na granici, a i 10w je max, pa bi i tu bio blizu granice.
Najjeftiniji modovi te velicine su istick power i joyetech evic basic.
Al on su od 20-25$. Za 15ak $ nisam siguran da ima nesto.

Pritom je nektar 22mm a istick 21mm
Hobbes nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2017, 15:25   #20
misko
Senior

Registrovan: Jan 2014
E-cig: Nemesis + KFL+v2
Pohvala: 529
Pohvaljen: 154
Nivo reputacije: 77
misko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosi

Ja ga imam. Nije loš. Njega uvek nosim kad idem negde. Ne nosim ništa drugo i lepo izdrži moj način parenja. Koristim ga uz KFLv2. Oseti se ispod 30%. Meni traje 10-12 sati. Kupi jedan usb punjač da ti bude na poslu pa se začas dopuni ako je baš frka. Mislim da je 18350 ali ga nisam otvarao. Ja sam ga dobio na nagradnoj igri ali bih razmislio da li da ga kupim jer je ipak slabašan. Ipak je potrebno nešto univerzalnije što može da pokrene i niže otpore i malo veće snage. Ali to je dosta skuplje. Možda je pico za dvadesetak dolara ipak bolja opcija ali koliko vidim iz potpisa ti baš preferiraš modove sa ugrađenom baterijom. Ili evic basic za 25.
misko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2017, 15:30   #21
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2804
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

22mm atomizeri štrče

Elektronika se jedva nosi sa 1,5ohm...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2017, 15:33   #22
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 223
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu

10 w mu je maksimum, i nisam siguran kad je baterija manje od pola da li moze da izbaci tih 10 w. Ako ces ga koristiti sa grejacem od 1 Ohm definitivno ti ga ne bih preporucio. Pogledaj Joyetech evic basic on je isto poprilicno mali

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2017, 15:45   #23
x-man
Veteran

x-man's avatar

x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

@Misko na koj otpor si koristio kaju? Koliko ml tecnosti izdrzi baterija?
@c-hell isto pitanje za tebe.
Ne smeta mi taj milimetar sto strci. Zapao mi je za oko ipower mini i bas mi se svidja ali vec kad bi davao te pare uzeo bi bateriju sa malo vecim kapacitetom tj evic basic.

Long live Hon Lik!
Staro 27-06-2017, 15:53   #24
misko
Senior

misko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosimisko ima čime da se ponosi

1.3 oma. Nisam merio ali ne puno. Mislim da jedan nano tank izdrži. Ajde sad ću da nalijem tank i da napunim bateriju.
Staro 27-06-2017, 15:56   #25
x-man
Veteran

x-man's avatar

Hehe, nemoj ti zbog mene

Long live Hon Lik!
Staro 27-06-2017, 16:10   #26
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2804
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od x-man Vidi poruku
@Misko na koj otpor si koristio kaju? Koliko ml tecnosti izdrzi baterija?
@c-hell isto pitanje za tebe.
Ne smeta mi taj milimetar sto strci. Zapao mi je za oko ipower mini i bas mi se svidja ali vec kad bi davao te pare uzeo bi bateriju sa malo vecim kapacitetom tj evic basic.
1,5... 1,6... Tako nešto... A tako ko misko, oko jednog nano tanka, možda i manje... 2,5ml

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2017, 17:35   #27
x-man
Veteran

x-man's avatar

pu, pa to je knap. Mada ako je 18350 baterija tu moze da se stavi jaca, a to je jos jedan trosak jer kad se to sve sabere opet se dobije cena basic-a. U svakom slucaju se ne isplati ovaj mali istick.

Long live Hon Lik!
Staro 28-06-2017, 13:44   #28
misko
Senior

Citat:
Originalna poruka od x-man Vidi poruku
Hehe, nemoj ti zbog mene
Pa ono zbog koga ću Od 18h do sada 13h otišao nano tank (2.5ml) i istick na 1.2oma i 3.5v. Znači za posao i izlaske sasvim dovoljno. A naravno i za stealth je odličan. Proceni, izvagaj pa odluči. Inače ako je 18350 unutra a mislim da jeste onda je 1050mAh sasvim dobar kapacitet.
Staro 28-06-2017, 15:32   #29
misko
Senior

Pun za 1 sat punjač od 1A
Staro 29-06-2017, 07:54   #30
x-man
Veteran

x-man's avatar

Evo zapalio sam se opet
Pa na poslu i potrosim oko 2.5 ml. Neki put za ceo dan potrosim toliko. Ako bas nista oticice u oglase.

Long live Hon Lik!
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Pipe, box & wood MOD

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:15 sati.