![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,385
Nivo reputacije: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Danima pokusavam da natetam sebe da napisem nesto o ovoj kineskoj sklepotini, ali, sve dok ne videh da se na ft-u pojavio sd nano 80, smatrao sam to gubljenjem vremena. Medjutim, obzirom da i jedan i drugi mod na slikama izgledaju isto, a i slicno se zovu, imam moralnu obavezu da upozorim ljude da ne bacaju pare. Naime, u sd nano 60 je ugradjena dna 60 plocica, kostao je 67$ i generalno je sve, sem plocice, na njemu ocajnog kvaliteta. Od tastera, preko zavrsne obrade, do nanesene boje, ne zna se sta je gore, a cak i plocicu su samo skarabudzili unutra. Preganjao sam se sa ft nekih mesec dana oko procenta refunda jer je mod u pocetku radio samo sa jednim atijem, da bi mi na kraju vratili 18$ a ja mod poslao na popravku.
Sada radi, i obzirom da je unutra zaista dna 60 plocica, radi jako lepo. Ali, zato, posle nekih 2.5-3 meseca intenzivnijeg koriscenja (ne svakodnevnog, i ne po ceo dan) mod izgleda kao olupina. ![]() Boja sa tastera se skida samim pritiskom na dugme. ![]() Lak se guli sam od sebe, i to uzivo izgleda jos ruznije ![]() A zazori na poklopcu koji drzi bateriju su ogromni, mada se poklopac za sada jos uvek drzi. Sve u svemu, jedino sto vredi na ovom modu je plocica, sve ostalo je verovatno nesto najgore sto sam video od kineskih sklepotina, negde u rangu sa kvalitetom Ijoy solo mini - u prevodu "dno dna". Sve ovo pisem jer mod na slikama izgleda lepo, a cena mu je i vise nego primamljiva, osim sto u njemu vise nema jedine stvari koja vredi - dna plocice. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 541
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa lepše izgleda bez boje...
![]() Prošli je bar imao brendiran čip, SD Nano 80W nema DNA ploču! Ali ti zazori, pa to kao da je pravio slep čovek, a lud poslao u prodaju. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Nivo reputacije: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Najludje od svega je sto to, ovako sklepano jos uvek cvrsto stoji i drzi bateriju.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]()
Nesto sto je u pocetku licilo na najpromaseniju kupovinu, pretvorilo se u jedno dugo i lepo druzenje.
Ubrzo nakon pisanja ovde, krenuo sam svakodnevno da koristim ovaj mod jer sam ocekivao da se raspadne. Ostavljao ga po dzepovima, u torbicana, kesama, ispadao je i padao sa stolova... i, i dan danas radi. Lak se skinuo, boja sa dugmica takodje, fire taster po neki put "puca" u prazno, ekran je pun mrtvih piksela, ali Sd nano i dalje radi i svuda ga nosim sa sobom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znaci Taj mod je manje od 3 godine star
Sto da ne radi to nije staro, imas modove visestruko starije a rade kao da si juce kupio |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sada sam procitao celu temu kapiram
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,736
Pohvaljen: 2,185
Nivo reputacije: 579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@drako
Jel imas koju sliku da ubacimo umesto ovih sto su nestale u prvom postu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]()
Ne vredi, nemam stare slike, ostale u starom telefonu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|