|
Vape & Zla Shop vapeizla.rs |
|
Alati za teme | Način prikaza |
20-11-2020, 14:43 | #1 |
Product Support
Registrovan: Nov 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 16 |
Vape and Zla Shop
Pozdrav svima, pre svega dobrodošli na našu stranicu na forumu, želeo bih da vam prezentujem jedan od novijih Vape shop-ova na našim prostorima, Vape and Zla Shop.
Naši maloprodajni objekti se nalaze na sledećim lokacijama: Carice Milice 11, Beograd Jug Bogdanova 126, Prokuplje Naš sajt, gde možete razgledati sav naš asortiman je: www.vapeizla.rs U našim radnjama i na sajtu možete pronaći sledeće brendove : Uredjaji: Vaporesso SMOK Innokin Uwell AAA VOOPOO ZQ JustFog Tečnosti i arome: Journey Arome Kapkas Flava arome Smart Vape Nic Salt tečnosti Fcukin' Flava Nic Salt i free base tečnosti Innovation tečnosti Pored Vape asortimana, u ponudi imamo veliki izbor nargila, aroma za nargile, opreme za motanje duvana (Rizle(Odatle nam i naziv Zla) i aromaticne tube). Naše prodavnice se donekle razlikuju od ostalih, jer naši cenjeni kupci mogu imati direktan dodir sa svim proizvodima, dakle sav naš asortiman je izložen u prodajnom delu, zašto? Zato sto ste vi tako hteli friends Radno vreme nam je od 10-21 tako da , ko je u prolazu neka navrati da razmenimo misljenja |
Zahvalili : |
20-11-2020, 18:48 | #2 |
Veteran
Registrovan: Jul 2012
Godine: 50
Pohvala: 2,686
Pohvaljen: 1,867
Nivo reputacije: 313 |
Re: Vape and Zla Shop
Haha, a gledao sam danas prepodne sajt i pitao se čemu "zlo" u nazivu firme..
.. i onda video drugi deo asortimana gde se nalazi rizla i sve mi je bilo jasno. Ništa, bila mi interesantna anegdota .. pozdrav.. |
Vapor running through my veins
|
|
20-11-2020, 19:03 | #3 | |
Product Support
Citat:
Hvala Vam sto ste posetili nas sajt! |
|
20-11-2020, 19:20 | #4 |
Veteran
Registrovan: Jul 2012
Godine: 50
Pohvala: 2,686
Pohvaljen: 1,867
Nivo reputacije: 313 |
Da, da.. videlo se da je iza naziva bilo razmiljanja. Meni je bilo razmiljanje da odgonetnem ta se nalazi iza njega.
Nema na čemu. Uvek mi je drago da vidim da se prodavnice otvaraju, jer to onda znači da se i parenje iri (a ne da odumire), jer će tada biti i posla i asortimana. Puno sreće u radu i.. tako.. tu smo.. |
Vapor running through my veins
|
|
20-11-2020, 19:33 | #5 | |
Product Support
Citat:
|
|
20-11-2020, 20:01 | #6 |
Veteran
Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 191 |
Pozdrav i pre svega drago mi je to je sve vie vape shopova prisutno kod nas na tritu.To znači jaka konkurencija to isto tako znači jo nie cene proizvoda za nas korisnike Sve pohvale za Shomy-ja jer iz pouzdanih izvora znam da je momak na mestu.I jedan predlog,proirite ponudu Journey aroma.
AG no1 |
20-11-2020, 21:10 | #7 |
Product Support
Hvala puno na lepim rečima, trudimo se da budemo korektni
Što se Journey-a tiče, trenutno je to to što može da se nabavi, ali uvoz stiže najverovatnije sledeceg meseca, tako da biće bolje sasvim sigurno |
Poalji link |
Tagovi |
#vape #vapeizla #vapeshop |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|